Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti'den aday adayı

Türkiye Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti'den Alanya Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.Türkiye Süper Lig'de 200 civarında, uluslar arası müsabakalarda da 50 maç yöneten başarılı hakem Müftüoğlu, bugün AK...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti'den aday adayı
Türkiye Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti'den Alanya Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Türkiye Süper Lig'de 200 civarında, uluslar arası müsabakalarda da 50 maç yöneten başarılı hakem Müftüoğlu, bugün AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'nda basın açıklaması yaparak başvurusunu İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e yaptı. AK Parti kadın kolları, gençlik kolları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belde teşkilat başkanları, ağabeyi Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, kardeşi Plaj Futbolu Milli Takımı Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu da hazır bulundu.

Kuddusi Müftüoğlu, Alanya’nın çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Alanya'nın, turizmden tarıma, ticaretten spora kadar pek çok alanda sahip olduğu imkânlarla 'Türkiye’nin yıldızı' olma şansına sahip olduğunu işaret eden Müftüoğlu, bu nedenle bu potansiyeli daha iyi kullanmayı ve Alanya’yı hak ettiği yere getirmeyi en büyük amaç edindiğini dile getirdi. Süper Lig hakemliğine bir süre ara verdiğini açıklayan Müftüoğlu, aday adaylığı sürücinin bitmesinden sonra hakemliğe devam edip etmeyeceğini karar vereceğini ifade etti. Hakem ve spor camiasından da büyük bir destek aldığını ifade eden Müftüoğlu, zorlu ama hayırlı bir yolculuğa çıktığını dile getirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun olarak şehir plancısı unvanını alan Müftüoğlu, kentsel tasarım üzerine yüksek lisans öğrenimi gördü. 1992 yılında futbol hakemliğine başlayan Müftüoğlu, 1999-2000 sezonunda Süper Lig hakemliğine yükseldi. 2002 yılında Türkiye’de Yılın Futbol Hakemi seçilen Müftüoğlu, 2003 yılında da FIFA hakemi oldu. Süper Lig'de 200’e yakın maç yöneterek önemli bir başarı yakalayan Müftüoğlu, iki dönem Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Nisan 2012'den itibaren Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkan Vekilliği görevini yürüten Müftüoğlu, bazı sivil toplum örgütlerinde de çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu yıl Finlandiya Alanya Fahri Konsolosluğu'na atanan Müftüoğlu, evli 3 çocuk babası. İngilizce, Almanca ve Fince biliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.