Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Söke CHP’de ilçe başkan adayı Veli Devrim Yerli’den açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta adaylığını yazılı bir açıklamayla paylaşan Veli Devrim Yerli, parti merkezinde düzenlediği toplantıyla vaatlerini açıkladı.Kalabalık bir partili grubunun bulunduğu...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Söke CHP’de ilçe başkan adayı Veli Devrim Yerli’den açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü’nde geçtiğimiz hafta adaylığını yazılı bir açıklamayla paylaşan Veli Devrim Yerli, parti merkezinde düzenlediği toplantıyla vaatlerini açıkladı.

Kalabalık bir partili grubunun bulunduğu basın toplantısına katılanlar arasında İlçe Başkanlığına yeniden aday olan mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz ve bir başka ilçe başkan adayı Reşit Ünal Kızılırmak da bulundu.

Demokratik görüntülerin sergilendiği Söke CHP İlçe binasında Başkan Adayı Reşit Ünal Kızılırmak, kongrede rakibi olacak Veli Devrim Yerli’ye çiçek takdim etti. Mevcut Başkan ve ilçe Başkan Adayı Hüseyin Gündüz iki genç adayın ellerinden kaldırarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Söke CHP İlçe Başkan Adayı Veli Devrim Yerli açıklamasında neden aday olduğunu dile getirdi. Kendisini kısaca tanıtarak başladığı açıklamasında Veli Devrim Yerli; “Görev sürem boyunca yaşamış olduğum yerel, genel, cumhurbaşkanlığı ve referandum seçimlerinde aktif görev almam ve parti içi gelişmelerinde içinde bulunmam sebebiyle gerekli tecrübeyi edindiğimi düşünüyorum” dedi.

Türkiye’nin zorlu süreçten geçtiğini, olağanüstü koşullar altında 2019 seçimlerine gidildiğini belirten Veli Devrim Yerli; “Böylesi bir dönemde hiçbir mevki, makam beklentisi içerisinde olmadan, genç ve dinamik kadroyla, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, aksine kapsama alanımızı geliştirerek, partimizi sınavlardan başarıyla çıkarabilmek için ilçe başkanlığına aday oluyorum. Dayandığım tek güç siz CHP örgütüm ve mücadele arkadaşlarımdır” dedi

Geçmişten bugüne Söke CHP’ye hizmet etmiş herkese teşekkür eden Veli Devrim Yerli; “Zamanı geldiğinde hiç düşünmeden bir başka arkadaşımıza bu onurlu bayrağı devredeceğiz. Her partilim emin olsun ki görevimiz sırasında parti içi barışı, birlik ve beraberliği sağlayarak, sosyal demokrasinin evrensel değerlerine ve üyesi olduğumuz sosyalist enternasyonalin değerlerine bağlı kalacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.