Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyasi Liderler Peş Peşe İzmir’de

İzmir, üç gün boyunca ardı ardına Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırlanıyor.İftar buluşmaları kapsamında İzmir’e gelecek olan...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir, üç gün boyunca ardı ardına Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ağırlamaya hazırlanıyor.
İftar buluşmaları kapsamında İzmir’e gelecek olan ilk isim CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olacak. CHP Lideri 16 Haziran Perşembe günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine verilecek iftar yemeğine katılacak, geceyi de İzmir’de geçirecek.
GENİŞ KATILIMLI İFTAR
Kılıçdaroğlu’nun hemen ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli de 17 Haziran’da kente gelerek Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. Bahçeli iftar programı sonrası teşkilatla bir araya gelecek. Toplantıya İl Başkanı Necat Karataş ve il yöneticilerinin yanı sıra, ilçe teşkilatları, partililer, yerel yöneticiler ve genel merkez delegeleriyle partili kanaat önderleri de katılacak.
ŞEHİT AİLELERİYLE BİR ARAYA GELECEK
İzmir son olarak AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı misafir edecek. Kente 18 Haziran akşam saatlerinde geleceği öğrenilen Başbakan Yıldırım, İzmir Valiliği tarafından Kaya Termal Otel’de düzenlenecek iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya gelecek. Başbakan Yıldırım’ın geceyi kente geçireceği ve pazar günü de program akışında bir değişiklik olmazsa İzmir’de bir vatandaşın evine giderek orucunu açacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.