Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simav AK Parti’de ilk toplantı

Kütahya’nın Simav ilçesinde 14 Ekim Cumartesi günü yapılan 6.Olağan Genel Kurul’da, tek liste, tek aday ile seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.Simav Adalet ve Kalkınma Partisi Simav İlçe Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Simav AK Parti’de ilk toplantı

Kütahya’nın Simav ilçesinde 14 Ekim Cumartesi günü yapılan 6.Olağan Genel Kurul’da, tek liste, tek aday ile seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Simav Adalet ve Kalkınma Partisi Simav İlçe Başkanı Avukat Adil Biçer, “Yönetim Kurulu üyelerimiz, Abdullah Emre Çetiner, Ahmet Kulat, Emine Mencik, Fatih Kalay, Gülbin Torun, Hüseyin Kalaycık, İbrahim Karataş, İsmail Baştuğ, Metin Baykara, Murat Karakoç, Mustafa Türe, Orhan Akboğa, Ömer Ozan, Recep Güleç, Serkan Yıldırım, Sevim Kabak, Veysel Nerkis, Yusuf Doğrul ve Yusuf İlivan ile ilk toplantımızı yaptık. Simav’daki siyasi çalışmalarımızı, öncelikle Kütahya İl Başkanlığı ve Ankara Genel Merkez koordineli gerçekleştireceğiz. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimiz ile hazırlanacak projelerin hayata geçmesi için çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. (MEİ-EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.