Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serkan Işık: ‘Osmangazi hepimizin’

AK Parti’den Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Serkan Işık, belediyecilik ve şehir yönetiminden iyi anladığını belirterek, “Osmangazi ile ilgili notlarımı aldım. Osmangazi hepimizin sloganı ile ilçemizi daha iyi bir noktaya getirmek için belediye başkanlığına adayım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serkan Işık: ‘Osmangazi hepimizin’

Özgür EKİNCİ

AK Parti’den Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Serkan Işık, Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu. Adaylığı ile ilgili Bursa Haber yönetici ve yazarlarına konuşan Işık, şunları söyledi: “Kurulduğu günden bugüne Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte durmaksızın yürüdüğümüz yolda, bugün yerelden ülke geneline başlayan kutlu yürüyüşte yine sizlerle bir arada bulunmaktan onur ve kıvanç duymaktayım. "Ben değil Biz" diyen gönül belediyeciliği anlayışımız ile Osmangazi Belediye Başkanlığı görevine talip olmak üzere aday adaylığımı açıkladım.

2018 yılı içerisinde gerçekleştirilen Milletvekili seçimlerinde Ak Parti Bursa 1'nci Bölge Milletvekili aday adaylığım mevcuttu. Bursa'nın en güçlü ve Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Osmangazi ilçemizde ak belediyeciliğin mimari yeterliliğini arttırmak, alt yapı ve üst yapıda dünden bugüne yapılan yatırımların üzerine artı değerler katabilmek ve her şeyden öncesi daha fazla hizmet sunabilen gönül belediyeciliği için Osmangazi Belediye Başkanlığı'na talip oldum. Vatandaşı ayağına getiren değil, hizmeti vatandaşın ayağına götüren belediyecilik anlayışını olgunlaştıracağız. Sivil toplum kuruluşlarımızın yıllardır belediyelerimizden talep ettikleri ve vatandaşa direkt hizmet sunabilecekleri ve kent ile buluşabilecekleri STK Hizmet alanını görev süremizde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.”

‘ORTAK AKIL GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ’

Genç Osmangazi projemiz ile birlikte Osmangazi Gençlik Kulübünü fiziki olarak tesis edeceğiz” diyen Serkan Işık, “Nenehatun şifa merkezi ile kaplıca turizmini kadın ve çocuklara yönelik şifahane olarak hizmete sunmak üzere projelendireceğiz. Osmangazi Belediyesi bünyesinde hali hazırda imar planında yerleşik düzende bulunan çocuk parklarını görev süremiz içerisinde hizmete sunarak çocuklarımızı yeşil ve yaşam ile buluşturacağız. Genç, dinamik ve yine tecrübeli Ak Parti'nin tüm bireyleri ile ortak akıl düsturu ve gönül birlikteliği çerçevesinde aday adaylığı sürecinde buluşmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

‘OSMANGAZİ HEPİMİZİN’

Osmangazi'nin payitaht kent Bursa'nın merkezi ve kalbi olduğunu bilen bir kardeşiniz, dostunuz, içinizden birisi olarak öncelikli sorunumuz olan ulaşılmayan kent anlayışına dönük çalışmalarımızı yetkin çalışma arkadaşlarımız ile çözüm merkezli projelerle sizlere sunacağız. "Osmangazi Hepimizin" sloganı ile çıktığımız bu yolda Ak Belediyecilik mottosu ile şeffaf ve sorgulanabilir belediyecilik anlayışını e-belediyecilik sistemimizde yapacağımız profesyonel dokunuşlarla sizlerle buluşturacağız. "Osmangazi'ye Işık olacağız" sloganımızla hayata geçirmeyi planladığımız engelsiz yaşamlar projelerimiz sayesinde Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik yerleşke projemizi sizlerle birlikte olgunlaştıracağız. Türkiye'nin tarihinin kalbi Osmangazi'de dünden bugüne güçlü bir vizyonu yürüyüş yolları ve yaşam alanları ile donatılmış tarihi dokusuna sahip çıkılan Bursa ile buluşturmayı hedeflemekteyiz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.