Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saydamlığın Artırılması Ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu İlk Toplantısını Yaptı

Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu’nun ilk toplantısı, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan başkanlığında yapıldı.Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu’nun ilk toplantısı, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan başkanlığında yapıldı.
Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu’nun ilk toplantısı, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Maliye Bakanı Naci Ağbal katıldı. Toplantıda Türkiye’de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Eylem Planı Taslağı ele alınarak, üzerinde değerlendirmeler yapıldı. 2016-2019 yıllarını kapsayan eylem planı komisyonda kabul edildi. Eylem planının önümüzdeki günlerde bir Başbakanlık Genelgesi ekinde yayınlanması kararlaştırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.