Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sayan 2. Kez Aliağa’da

AK Parti İzmir 2. Bölge 7. Sıra milletvekili adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’in Aliağa İlçesini 2. kez ziyaret etti.Sayan, ilk olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi....

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sayan 2. Kez Aliağa’da
AK Parti İzmir 2. Bölge 7. Sıra milletvekili adayı Savcı Sayan, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’in Aliağa İlçesini 2. kez ziyaret etti.
Sayan, ilk olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Sayan’ın ziyaretinde, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa Belediyesi Meclisi üyeleri, parti kadın ve gençlik kolları, parti üyeleri ile vatandaşlar hazır bulundu. İlçe Teşkilat Merkezi Toplantı Salonunda konuşan Sayan, 2015 genel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: ’’Bugüne kadar Türkiye’ye zarar vermek isteyenlerin belki de son oyunudur. Nitekim bu süreçte, 17-25 Aralık, Gezi olayları, MİT krizi, 30 Mart seçimleri, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi ve bunun gibi olayların yaşanması Türkiye’ye zarar vermek isteyen bir takım çevrelerin oluşturduğu durumlar. Ancak, bu olayların hiçbirinde başarılı olamayan çevreler, önümüzdeki seçimlerde de başarılı olamayacaklar.’’
Konuşmasına bazı gazetelerin eski tarihlerde yayınlanan haberlerini göstererek devam eden Sayan, bazı medya gruplarının kamuoyunu yanlış bilgilendirmelerde bulunduğunu, özellikle de bir medya grubuna ait gazetelerde hükümet hedef alınarak hareket edildiğini iddia etti.
Konuşmasının ardından Aliağa Belediyesi AK Parti Meclis üyelerinden Mehmet Yeşil ve bir kaç partili ile birlikte Aliağa esnafını ziyarette bulunan Sayan, esnafın sorunlarını dinledi, çözüm arama noktasında konuların takibini sürdüreceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.