Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şamil Tayyar’dan CHP Lideri Kılıçadaroğlu’na ’şık’ yorumu

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kararını Değiştirerek Mitinge Katılma Kararı Almasını, "çok Şik Oldu" Yorumladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şamil Tayyar’dan CHP Lideri Kılıçadaroğlu’na ’şık’ yorumu
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararını değiştirerek mitinge katılma kararı almasını, "Çok şık oldu" yorumladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı televizyon programında demokrasi nöbetinin 7 Ağustos Pazar günü İstanbul’da Yenikapı Meydanı’nda taçlandırılacağını söylemesi üzerine, Başbakan Binali Yıldırım tarafından siyasi partilerin genel başkanları da final mitingine davet edildi. Miting davetine ilk olumlu cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den gelirken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise bir heyet göndereceğini açıklamıştı. Kılıçdaroğu’nun kararını sosyal medya hesabından eleştiren Şamil Tayyar, "Bahçeli’den sonra Kılıçdaroğlu da kararını değiştirip mitinge katılsa çok şık olur” diyerek Kılıçdaroğlu’nu mitinge davet etmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar kurmayları ile görüşerek, mitinge katılacağını açıklamasının ardından Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kılıçdaroğlu kararını gözden geçirip mitinge katılma kararı aldı. Çok şık oldu” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.