Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salman: "Yeni Hükümet Modeli Türkiye’yi Şahlandıracak"

AK Parti İl Başkanı Salman, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olacağını söyledi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde önceki akşam yoğun katılımla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında partililere seslenen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, güçlü hükümet ve güçlü meclisin Türkiye’yi şaha kaldıracağına vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Salman: "Yeni Hükümet Modeli Türkiye’yi Şahlandıracak"

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, 24 Haziran seçimlerinde, Anayasa değişikliği sonrasında ilk kez uygulanacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’yi her alanda daha güçlü hale getireceğini söyledi.

Başkan Salman, bunun için halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanı önderliğinde kurulacak hükümet ile meclisin uyum içinde çalışmasının çok önemli olduğuna da vurgu yaptı.

YOĞUN KATILIMLI İFTAR

AK Parti Bursa İl Yönetimi, Bursa Milletvekili adaylarını, önceki akşam teşkilata tanıttı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında gerçekleştirilen AK Parti İl İftarı ile Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısına teşkilatın ilgisi oldukça yüksek oldu. İftara, Başbakan Yardımcısı ve 27. Dönem Milletvekili adayı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri E. Bakanı 27.dönem Milletvekili adayı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı  Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti Bursa Milletvekilleri, Milletvekili adayları, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik kolları ile partilerden oluşan yaklaşık 7 bin kişi katıldı.

‘VAKİT BURSA VAKTİ’

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, 24Haziran seçimlerinin tarihi önem taşıdığını vurguladı. ‘Vakit Türkiye Vakti, Vakit Bursa Vakti’ diyerekpartililerine seslenen Başkan Salman, seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin uygulanacağına dikkat çekti.

Güçlü bir Türkiye hedefine ulaşabilmek için uyum içinde çalışacak güçlü Hükümet ve güçlü Meclise ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Ayhan Salman, “Bu nedenle seçilecek Cumhurbaşkanımız Meclis çoğunluğuna sahip partiden olmalıdır. Halkımızın teveccühü ile Cumhurbaşkanı seçileceğinden şüpheduymadığımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulacak Hükümetin başarılı olması için Meclisteki çoğunluğu da yüzde 50’nin üzerine taşımalıyız. Uyum içinde çalışacak bir Hükümet ve Meclis, Türkiye’yi güzel bir geleceğe taşıyabilir ve Dünyada söz sahibi yapabilir. Tüm partililerimizin, bu düşünceyle, bu bilinçle gece gündüz çalışması gerekir” dedi.

‘303 ARKADAŞIMIZDA DEĞERLİDİR’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, milli iradenin temsilciliğine talip adaylarla yola çıkan AK Parti’nin 24Haziran seçimlerinde belirledikleri hedefe ulaşacağına inandıklarını ifade etti. AK Parti Bursa Milletvekili olmak için başvuruda bulunan 303 aday adayının her birinin çok değerli isimlerden oluştuğuna vurgu yapan Başkan Salman, “Partimize güvenen ve necip Milletimize hizmet etmek için aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Başvuru yapan arkadaşlarımızın her biri bizim için çok kıymetlidir. Gönlümüz hepsinin listelerimizde olmasını istiyordu. Ama içlerinden sadece 20 sini listelerimize koyabilirdik. Listelerimizde yer alan adaylarımız kadar, listelere alamadığımız diğer arkadaşlarımızda bu davanın birer neferidir. Şimdi hep birlikte yeniden Büyük Türkiye için var gücümüz ile çalışma vaktidir” dedi.

‘BİZ HEP BİRİNCİ OLDUK’

AK Parti’nin bugüne kadarki tüm seçimlerde birinci olduğunu ve her seferinde oylarını artırdığını kaydeden Başkan Ayhan Salman, 16 yılda yaptıkları büyük hizmetlerle, Milletin partilerine duyduğu güven ve inanca karşılık verdiklerini söyledi. “Bir elimize yaptıklarımızı, bir elimize yapacaklarımızı alarak Milletin karşısına çıkıyoruz” diyen Başkan Salman, Türk milletinin daha önceki gibi, ‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ diyerek AK Parti’yi güçlü bir şekilde meclise taşıyacağına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğine tüm kalbi ile inandığını sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.