Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın Kuruluş Yıl Dönümü

Başbakan Binali Yıldırım, "Sahil Güvenlik Komutanlığımızın üstlendiği vazife ve sorumluluklarını daima üstün bir gayret ve yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.Başbakan Binali Yıldırım,...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım, "Sahil Güvenlik Komutanlığımızın üstlendiği vazife ve sorumluluklarını daima üstün bir gayret ve yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümü sebebiyle yayımladığı mesajda, "Sahil ve karasularımızda emniyetin sağlanmasından deniz yolu ile yapılan kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine kadar geniş bir sahada önemli görevler ifa eden Sahil Güvenlik Komutanlığımızın kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığımızın üstlendiği vazife ve sorumluluklarını daima üstün bir gayret ve yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle Sahil Güvenlik Komutanlığımızın tüm değerli mensuplarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, üstlendikleri zor ve önemli görevleri yerine getirirken hayatlarını kaybeden şehitlerimizi de rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.