Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık-Sen Şube Başkanı Atçı: Dün TBMM’de tarihî bir an yaşandı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Opr. Dr. Recep Atçı, dört kadın milletvekilinin Meclis Genel Kurulu'na başörtülü girmesiyle tarihî bir an yaşandığını söyledi. Atçı, yaptığı açıklamada...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık-Sen Şube Başkanı Atçı: Dün TBMM’de tarihî bir an yaşandı
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İzmir Şube Başkanı Opr. Dr. Recep Atçı, dört kadın milletvekilinin Meclis Genel Kurulu'na başörtülü girmesiyle tarihî bir an yaşandığını söyledi. Atçı, yaptığı açıklamada bunun Türkiye’nin normalleşmeye başladığının bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, “Bu, ülkemizdeki birlik ve beraberliğin sağlanması adına da son derece önemlidir. Daha demokratik ve özgür bir Türkiye için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Atçı, sendika olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin yanında, demokrasi ve özgürlüklerden yana duruşlarını devam ettireceklerini dile getirdi.

Memur-Sen'in, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu konuyla ilgili 12 milyon 300 bin imza toplayıp Meclis'e sunduğunu hatırlatan Şube Başkanı Atçı, “Milletin oylarıyla seçilerek TBMM’ye gitmiş bir milletvekilinin yeminini kürsü işgaliyle önleyen, milletin vekiline 'had bildirmek' isteyen azınlığı temsil eden siyasetçilerin olduğu bir dönemden, demokrasiye ve özgürlüklere saygı duyulan bir döneme geçtik.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.