Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanı Akdağ, sel bölgesinde

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 5 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış sonucu sel ve heyelanlara maruz kalan Ordu’nun Perşembe ilçesini ziyaret etti.Sağlık Bakanı Recep Akdağ, beraberinde Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 5 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış sonucu sel ve heyelanlara maruz kalan Ordu’nun Perşembe ilçesini ziyaret etti.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, beraberinde Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Perşembe ilçesine geldi. Burada ilk olarak kayınpederinin evini ziyaret eden Bakan Akdağ, ardından sel ve heyelanlarda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Akdağ, Tarlacık Mahallesi’nde meydana gelen heyelanda göçen evin altında kalarak hayatlarını kaybeden Mukaddes Soydan ile İrfan Soydan’ın kız kardeşine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.
Bakan Akdağ daha sonra selden zarar gören Kacalı Köprüsü üzerinde incelemelerde bulundu. Akdağ burada yaptığı açıklamada, selin yaralarının en kısa sürede sarılacağını belirtti. Ordu Büyükşehir Belediyesi, OSKİ, AFAD ve diğer kurtarma ekiplerinin insanüstü gayretleriyle selden zarar gören bölgelerde büyük bir mücadele verdiğini belirten Akdağ, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Sel bölgelerinde insanüstü bir gayret gösteren ve emek veren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.