Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağıroğlu’nun misafirleri var

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Giresun eski Milletvekili Mehmet Geldi, Trabzon İl Başkan Yardımcıları İrfan Çelik ve Hasan Dilekoğlu ile birlikte Yomra Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağıroğlu’nun misafirleri var

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Giresun eski Milletvekili Mehmet Geldi, Trabzon İl Başkan Yardımcıları İrfan Çelik ve Hasan Dilekoğlu ile birlikte Yomra Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile bir araya geldi.

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur’un da yer aldığı ziyarette Geldi, sorumluluk bölgesi olan il ve ilçe belediyelerine 3 günlük bir ziyaret düzenlediklerini belirterek “Geçtiğimiz yıllarda belediyemize ziyaretimiz olmuştu. Yine bir araya gelmiştik. Bizim amacımız belediyelerimizin ve ilçe teşkilatımızın uyumlu bir biçimde çalışmalar yaparak vatandaşımıza daha verimli hizmet sunmamız gerekiyor. Bizim amacımız sizleri denetlemek değil. Fikir alışverişinde bulunmak” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise Geldi ve il başkan yardımcılarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Yomra Belediyesi olarak önceliğimiz insan odaklı hizmetler üretmek. Bunu da teşkilatımızla, belediye meclis üyelerimizle ve muhtarlarımızla ortaklaşa olarak el birliğiyle yapıyoruz. Biz biriz bir bütünüz. AK belediyecikle hizmetlerimize devam ediyoruz. Mega projelerimizi hayata geçiriyoruz. Öncelikli belediye hizmet binamızı yeniliyoruz. Kentsel dönüşüm projemize başladık. Hızlı bir şekilde devam ediyor. Kent meydanında kamulaştırmalar devam ediyor. Sosyal donatı alanlarımızı yapacağımız 650 dönümlük dolgu alanımızda da son aşamaya geldik. Betonlamada ve asfaltlamada örnek çalışmalar yaptık. 25 mahallemizin 21 tanesinde ana arterleri bitirdik. Geriye kalan 4 mahallemizi de programımıza aldık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.