Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Yozgat’ta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak,Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun tarihin en kritik dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, “AK Parti’ye, CHP’ye MHP’ye verilen oy boşa gitmiyor da Saadet Partisi’ne verilen oy nasıl...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak,
Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun tarihin en kritik dönemlerinden birini yaşadığını belirterek, “AK Parti’ye, CHP’ye MHP’ye verilen oy boşa gitmiyor da Saadet Partisi’ne verilen oy nasıl olup da boşa gidiyor. Önümüzdeki seçimler Türkiye’miz bakımından gerçekten bir dönüm noktası olacaktır” dedi.
SP Yozgat İl Başkanlığı’nın Yimpaş AVM Salonu’nda düzenlediği milletvekili aday tanıtım programına katılan SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu vurguladı. Kamalak, “Bildiğiniz gibi önümüzde bir seçim var, 23 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu süre Türkiye’miz bakımından son derece önemlidir. Çünkü Türkiye bakımından gerçekten önceki seçimlerle mukayese edilemeyecek kadar önemlidir. Niçin önemlidir? Zira hem Türkiye’miz hem Ortadoğu tarihin görmüş olduğu en kritik dönmelerden birini yaşamaktadır. Vatandaşımız seçim düşüncesini değişmeyecek olursa, yani Meclis’te 4 parti bulunduğunda ne değişir, 4 partiden ikisi milliyetçi, MHP ve HDP kendi açısından her ikisi de milliyetçi. Türkiye’yi nasıl bir gelecek bekler? Hiç düşündük mü? HDP iktidar olsa, MHP iktidar olsa Türkiye’yi nasıl bir gelecek bekler acaba, bunların ülke bütünlüğünü sağlaması mümkün mü? CHP milletin tarihi ile barışık değil. Peki AK Parti 13 yıldan beri işbaşında, ülkeyi bu hale getiren o değil mi? Merhum Erbakan Hocamız 17 Ekim 2010 tarihinde son olarak genel başkanlığa seçildiğinde salona yönelerek işaret parmağını göstererek diyordu ki, ’Milli Görüş’ün tek temsilcisi var, o da Saadet Partisi. Eğer birileri çıkarda bizde Milli Görüşçüyüz diyecek olursa onlar ancak palyaço olur” diye konuştu.
“Bu gidişe dur demek lazım. Bu gidişe dur diyecek yegane ekip Saadet Partisi’dir” diyen Kamalak, “Aziz milletimiz isterse bu gidişe son verebilir. Çünkü bu millet yedi düvele karşı koymuş olan bir millettir. Saadet Partili olan bir kimsenin oy vereceği yer Saadet Partisi’dir. Saadet Partisi’ne verilen oy CHP’ye, MHP’ye, HDP’ye gider gibi gerekçeler uyduruyorlar veya boşa gider. Biz diyoruz ki AK Parti’ye verilen oy AK Parti’ye gidiyor. CHP’ye verilen oy CHP’ye gidiyor. MHP’ye verilen oy MHP’ye gidiyor da Saadet Partisi’ne verilen oy nasıl oluyor da şu veya bu partiye gidiyor. AK Parti’ye, CHP’ye MHP’ye verilen oy boşa gitmiyor da Saadet Partisi’ne verilen oy nasıl olup da boşa gidiyor. Önümüzdeki seçimler Türkiye’miz bakımından gerçekten bir dönüm noktası olacaktır. Mevcut iktidar Suriye’de barışı sağlayabilir mi? Katiyen. Çünkü Suriye’yi Esad’ı baş düşman ilan eden mevcut iktidarın önde gelenleri, ama biz sağlarız. Mevcut iktidar Türkiye’deki başta Yozgat’ımızdaki işsizliği önleyebilir mi? Önleyecekse bu zamana kadar niye önleyemedi. Gelir dağılımında adaleti sağlayabilir mi? Hayır. Ülke yaşanmaz hale geldi. Şu halde görevimiz tekrar emaneti ehline vermektir. Tüm insanlarımıza şunu söyleyeyim, yüreğinin sesini dinle tek başına kalmış olsan nasıl hareket edecek isen ona göre oy kullan. Eğer yüreğinin sesini dinlersen orada emin olun Saadet’i duyacaksın. Çok daha güzel, aydınlık, ferah, huzur ve barış içinde yaşayan bir Türkiye için diyorum. Suriye’de, Ortadoğu’da da bu ülkemiz gereği biz barışı sağlarız. Çifte standart değil adalet, çatışma değil diyalog, üstünlük değil eşitlik, sömürü değil dedik ki biz millete hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.