Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: “Kendi Natomuzu Kuralım”

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İslam birliği çağrısında bulunarak, “Biz kendi NATO’muzu kuralım, ortak para birimine geçelim” dedi.Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin İzmir İl Başkanlığı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak: “Kendi Natomuzu Kuralım”
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İslam birliği çağrısında bulunarak, “Biz kendi NATO’muzu kuralım, ortak para birimine geçelim” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin İzmir İl Başkanlığı tarafından Hasan Sağlam Öğretmenevi’nde verilen iftar yemeğine katıldı. Kamalak, iftar yemeği sonrası partilerine hitaben yaptığı konuşmasında, “Bugün ülkemiz maalesef anaların feryadıyla çınlamakta” diyerek, “Biz mecliste yokuz. Bundan 10 yıl önce mi terör daha azgındı, şimdi mi daha azgın? Hiç şüphesiz şimdi daha azgın. Demek ki meclisteki partiler terör problemini çözemedi, çözemezler de. 10 yıl önce mi Türkiye’de işsizlik daha yüksekti, şimdi mi daha yüksek? Şimdi daha yüksek. Mevcut iktidarın ve parlamentonun işsizlik problemini çözmesi mümkün değil. O iş milli görüş işidir o iş Saadet’in işidir” dedi.
Partililerden birer oy isteyen Kamalak, “Biz mücadeleyi önde yaparız. Bizim karşımıza fikirle çıkamazlar. Sağcı da çıkamaz solcu da çıkamaz, kanunla çıkamazlar. Karşımıza sadece tehditle, küfürle çıkarlar. Öyle de olsa biz kardeşlerimize ‘sakın kimsenin onuruna izzetine dokunmayın’ diyoruz. İşsizliği terörü biz önleriz. Ülkemizi uluslararası alanda hatırı sayılır, güvenilir, itimat edilir hale biz getiririz” diye konuştu.
“KENDİ NATOMUZU KURALIM”
Partililere “Gelin bir olalım” çağrısında bulunan Kamalak, “Zalimler üzerimize kitleler halinde geliyor. Bunlarla tek başımıza mücadele etmemiz mümkün değil. Ecdadımız 20 milyon kilometrekarelik bir alana hükmediyordu. Gelin İslam birliğini kuralım, İslam ortak pazarını kuralım. Bizim askerimizin haçlı NATO’sunda ne işi var. İsrail yarın bir Müslüman ülkesiyle savaşa tutuştuğunda Müslüman asker İsrail ile omuz omuza verip Müslüman’a saldıracak. Biz kendi Natomuzu kuralım, ortak para birimine geçelim” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.