Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi Gaziantep Olağan Kongresi Gerçekleşti

Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı Olağan Kongresi’ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye bir anlamda Batı’nın sınır karakolu oluyor. Batı, Türkiye’ye ’mültecileri bize yaklaştırmayın, aman orada kalsınlar’...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı Olağan Kongresi’ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye bir anlamda Batı’nın sınır karakolu oluyor. Batı, Türkiye’ye ’mültecileri bize yaklaştırmayın, aman orada kalsınlar’ diyor. Biz bunlara karşı ne yapıyoruz? ABD’ye olduğu gibi Almanya’ya da hava sahası veriyoruz" dedi.
Gaziantep’te bir düğün salonunda gerçekleşen Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı Olağan Kongresi’ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye’nin mülteci politikasını eleştirerek, Türkiye’nin Batı’nın mülteci kampı haline geldiğini söyledi. Suriyeli mülteciler konusunda Avrupa’nın tutumunu eleştiren Kamalak, "Türkiye bir anlamda Batı’nın sınır karakolu oluyor. Batı, Türkiye’ye ’mültecileri bize yaklaştırmayın, aman orada kalsınlar’ diyor. Biz bunlara karşı ne yapıyoruz? ABD’ye olduğu gibi Almanya’ya da hava sahası veriyoruz. Bu uçaklar, ABD kimleri bombalıyorsa yine aynı toprakları bombalayacak. Yani Müslüman topraklarını bombalayacak" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.