Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya Büyükelçisi, Erdoğan’ın İftarına Katılacak

Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar yemeğine katılacağı öğrenildi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da büyükelçiliği bulunan tüm ülkeleri...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftar yemeğine katılacağı öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da büyükelçiliği bulunan tüm ülkeleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde iftara davet etti. Uçak düşürme olayından sonra Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerginlik ve sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin’e, Başbakan Binali Yıldırım’ın Medvedev’e Rusya’nın milli günü nedeniyle gönderdikleri mektuplar ve Rusya’nın verdiği cevabın ardından iki ülke arasında yaşanan gelişmelerden sonra Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği iftar yemeğine katılıp katılmayacağı merak konusuydu. Büyükelçilik görevlilerinden elde edilen bilgiye göre Büyükelçi Karlov, bu akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.