Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Romanya Cumhurbaşkanı İohannis’in Yarın Türkiye’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Romanya Cumhurbaşkanı Klaus İohannis, yarın Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, ziyaret çerçevesinde,...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Romanya Cumhurbaşkanı Klaus İohannis, yarın Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, ziyaret çerçevesinde, yarın Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Romanya Cumhurbaşkanı İohannis arasında yapılacak görüşme, iki ülke arasındaki mevcut dostluk ve işbirliğinin teyidi için önemli bir fırsat teşkil edecek.
Görüşmede, Türkiye-Romanya arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra, bölgesel ve uluslararası meseleler de ele alınacak, somut işbirliği alanlarında görüş alışverişinde bulunulacak. Ziyaret vesilesiyle, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Romanya Cumhurbaşkanı İohannis, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Türkiye-Romanya İlişkileri konulu arşiv sergisinin açılışını da birlikte yapacak.
Açıklamada, "Dost, müttefik ve stratejik ortak olan Romanya’nın Cumhurbaşkanı İohannis’in ülkemizi resmi ziyareti, mükemmel seviyede bulunan ikili ilişkileri daha da güçlendirecektir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.