Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Putin, Latin Amerika’daki birçok ülkenin büyükelçisini değiştirdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ani bir karar ile Latin Amerika’da bulunan Meksika, Arjantin, Peru ve Küba’nın yanı sıra Avrupa’dan da Portekiz büyükelçilerini değiştirdi.Rusya Başkanlığı Bilgilendirme Ofisi’nden yapılan açıklamaya...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Putin, Latin Amerika’daki birçok ülkenin büyükelçisini değiştirdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ani bir karar ile Latin Amerika’da bulunan Meksika, Arjantin, Peru ve Küba’nın yanı sıra Avrupa’dan da Portekiz büyükelçilerini değiştirdi.

Rusya Başkanlığı Bilgilendirme Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin imzaladığı kararname ile 5 ülkenin büyükelçisini değiştirdi. Değiştirilen büyükelçilerinin 4’ü Latin Amerika’da görev yapıyordu. Avrupa’dan ise sadece Portekiz’in büyükelçisi değiştirildi. Putin’in imzaladığı kararnameye göre Portekiz’in Rusya Büyükelçisi Mikhail Kamynin oldu. Latin Amerika ülkelerinden Meksika’nın yeni Rusya Büyükelçisi Viktor Coronelli, Küba’nın yeni Büyükelçisi Andrei Guskov, Arjantin’in Büyükelçisi Dmitri Feoksitov ve Peru’nun yeni Büyükelçisi İgor Romançenko oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.