Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polonya ve Romanya Dışişleri Bakanları 25 Ağustos’ta Türkiye’de

Polonya ve Romanya dışişleri bakanları, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında istişarelerde bulunmak ve dayanışma mesajı vermek üzere Türkiye’ye gelecek.Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Polonya ve Romanya Dışişleri...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polonya ve Romanya dışişleri bakanları, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında istişarelerde bulunmak ve dayanışma mesajı vermek üzere Türkiye’ye gelecek.
Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Polonya ve Romanya Dışişleri Bakanları FETÖ/PDY terör örgütü tarafından anayasal düzeni hedef alan 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında dayanışmalarını ortaya koymak için 25 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ev sahipliğinde Polonya ve Romanya Dışişleri Bakanlarıyla "Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı" gerçekleştirilecek. Toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ/PDY tehdidi hakkında görüş alışverişinde bulunmaları, bölgesel gelişmeler, NATO Varşova Zirvesinin neticelerini ve Türkiye-AB ilişkilerinin ele alınması bekleniyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çavuşoğlu ile Polonya ve Romanda Dışişleri Bakanlarını kabul edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.