Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’nın Kaçırdığı İlçe Başkanı Mecliste

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında, PKK tarafından kaçırılan ve daha sonra teröristlerin elinden kurtulmayı başaran AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya’yı takdim etti.29 Mart’ta kardeşi Salih Çetinkaya...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında, PKK tarafından kaçırılan ve daha sonra teröristlerin elinden kurtulmayı başaran AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya’yı takdim etti.
29 Mart’ta kardeşi Salih Çetinkaya ve yanlarında bulunan bir kişi ile birlikte Erzurum’dan Şanlıurfa’ya giderken Bingöl ile Diyarbakır arasında PKK’lı teröristler tarafından durdurulan araçtan indirilerek kaçırılan ve 31 Mart tarihinde teröristlerin elinden kurtulmayı başaran AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya TBMM’de düzenlenen AK Parti grup toplantısına katıldı. Grup toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Salih Çetinkaya’yı takdim etti, toplantıya katılanlar Çetinkaya’yı alkışladı.
AK Parti grup toplantısına Diyarbakır ve Şırnak’tan gelen partililer damga vurdu. Diyarbakır’dan gelen partililer “Serok Ahmet”, “Türk Kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir”, “şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları atarken, Şırnak Kadın Kolları üyelerinin ise renkli kıyafetleri ve ellerindeki Türk bayrakları dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.