Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Partimin hedefleri, benim hedeflerim’

İyi Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Hayal Aydede ve beraberindeki İyi Parti Üyesi Aynur Çelik, Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2018 01:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Partimin hedefleri, benim hedeflerim’

Özgür EKİNCİ

İyi Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Hayal Aydede ve beraberindeki İyi Parti Üyesi Aynur Çelik, Bursa Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. İyi Parti çatısı altında Türkiye’ye hizmet etmek istediğini söyleyen Aydede, “Bursa ve Türkiye için yapmak isteğim şeyler İyi Parti’nin tüzüğünde olan şeyler. Uluslararası İlişkilerin yeniden yapılandırılması, tarım, doğa ile ilgili parti programında olan projeler var. Bunlara katkı koymak istiyorum. Öte yandan eğitimciyim, eğitim noktasında Türkiye için projeler planlar geliştirmeyi hedefliyorum. Suriyeler ile ilgili sorunlar var. Zaten Meral Hanım (Akşener) bu konuda atılacak adımı söyledi. Biliyorsunuz kazanırsak yeniden parlamenter sisteme geri dönülecek. Hizmet için yola çıktık, yeniden parlamenter sistemde sorunların çözümü noktasında biz de elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

‘AKŞENER PARTİDEN ÖNDE GİDİYOR’

Özellikle Bursa’da İyi Parti’ye karşı çok büyük bir teveccühün varlığının altını çizen Aydede, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bize karşı büyük bir teveccüh var. Baktığımızda Meral Hanım’ın tanınırlılığı İyi Parti’den daha fazla. Çünkü Meral Hanım yıllardır siyasetin içinde. Halkla iç içe. Bütün siyasi partileri çok yakından tanıyor. Tüm konulara hakim. Bu bizim için büyük avantaj.  Millet de alternatif bir yol arıyordu. Biz de can suyu oluyoruz. Parti çalışmaları sabah akşam sürüyor. İnşallah seçimi kazanıp belirlediğimiz hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.