Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Panama Büyükelçisinden Dostluk Grubu Başkanı Önal’a Ziyaret

Panama’nın Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan Miranda Corona, Türkiye-Panama Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal’ı Meclis’teki makamında ziyaret etti.Panama Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Panama’nın Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan Miranda Corona, Türkiye-Panama Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal’ı Meclis’teki makamında ziyaret etti.
Panama Ankara Büyükelçisi Jorge Hernan Miranda Corona, Müsteşar Cristobal Sarmiento ve İstanbul Başkonsolosu Andres Gregorio Nunez, Türkiye-Panama Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı seçilen Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti. Özellikle 4 Mayıs 2016 tarihinde THY’nın İstanbul-Panama direkt uçuşlarına başlayacak olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Büyükelçi Corona, bu uçuşların her iki ülke arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinde katkı sağlayacağını ifade etti. 26 Haziran 2016 tarihinde açılışı yapılacak olan Panama Kanalı Genişletilmesi Projesi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da davet ettiklerini belirten Büyükelçi Corona, Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı olarak Milletvekili Dr. Suat Önal’ı da açılışta görmekten memnun olacaklarını ifade etti.
Karşılıklı olarak hediyelerin sunulduğu görüşme çok samimi bir ortamda geçti. İki ülke arasındaki 230 milyon dolar civarında olan ticaret hacminin arttırılması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.