Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özmen güven tazeledi

Devrek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen güven tazeledi.Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen 5. İlçe Kadın Kolları Kongresinde mevcut başkan Serpil Akyar Özmen delegelerin tamamının oylarını alarak yeniden Devrek Kadın...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 21:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 21:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özmen güven tazeledi

Devrek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen güven tazeledi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen 5. İlçe Kadın Kolları Kongresinde mevcut başkan Serpil Akyar Özmen delegelerin tamamının oylarını alarak yeniden Devrek Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Devrek Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen kongreye divan teşekkülü oluşturulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından davetlilere hitap eden Serpil Akyar Özmen,” Bayrağı devraldığımız günden bu yana Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da üzerinde titizlikle durduğu kadının önemi pozitif ayrımcılığı konusu ve çıktığımız bu kutlu yürüyüşte ön saflarda yerimizi alarak heyecanımızı bir an olsun kaybetmedik. Kadınlar olarak bazen bir çocuğun annesi, bazen bir annenin çocuğu, bazen de bir hastanın ilacı olmaya gayret ediyoruz. Kadına dair kurulabilecek birçok cümle var. Ama en önemlisi rabbim in cenneti ayaklarımızın altına sererek, kendi merhametinden bizlere bahşederek verdiği değerdir. Bizim artık evlatlarını kamyon üzerinde cihada götüren, hainin karşısına dikilip yedirmem sana bu vatanı diyen bizim artık parlamentoda ve dünyada hakkını sonuna kadar savunan, yenilenen, kahraman kadınlarımız var. Tarihte, erkeğinin arkasında cepheye kurşun taşıyan nene hatunlarımız, yeni Türkiye’de, liderlerimizin yanında omuz omuza yürüyen yepyeni kadınlarımız var. Hükümetimizin desteği ile kadının başörtüsüne, şekline baktığımız günler tarihte kaldı çok şükür. Devrek Ak kadınları olarak bizler, genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, belediye başkanımız ve ilçe başkanımızın da desteği ile çalışmaya, dokunmaya, başarmaya devam ediyoruz.16 yıllık serüvende aynı kadrolarda yer alan tüm dava arkadaşlarımı minnetle selamlıyor teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Faaliyet raporunun okunması ve yönetim kurulunun ibrasından sonra oylamaya geçildi. 400 delegenin oylarının tamamını alan Serpil Akyar Özmen yeniden kadın kolları başkanı seçildi.

Düzenlenen kongreye; AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arman, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclis Üyesi Vacit Durdubaş ile yüzlerce partili katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.