Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkes: Allah’tan korkmuyorlar CHP’den korkuyorlar

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "İnanın, bunu samimiyetimle söylüyorum, sizler olmasanız bunlar Yüce İslam'ı tarumar ederler. İslam'ı siz ayakta tutuyorsunuz. CHP'liler olmasa AKP'liler Türkiye’de İslam diye bir şey komazlar."...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 19:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özkes: Allah’tan korkmuyorlar CHP’den korkuyorlar
CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, "İnanın, bunu samimiyetimle söylüyorum, sizler olmasanız bunlar Yüce İslam'ı tarumar ederler. İslam'ı siz ayakta tutuyorsunuz. CHP'liler olmasa AKP'liler Türkiye’de İslam diye bir şey komazlar." dedi. Artvin'de partililere hitap eden Özkes, "Adam ne diyor, Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan lider, diyor. Ona dokunmak ibadettir, diyor. Biz ona o kadar aşığız ki adeta onu 2. peygamber gibi görüyoruz, diyor. Şimdi adam diyor ki her gün her cuma bir ayet sallıyorum, diyor. Bu bakara iyi makara, diyor. Şimdi size soruyorum; bunlardan sadece birisini bir CHP’li değil bir milletvekili, sıradan bir CHP’li söylemiş olsaydı yer yerinden oynardı değerli kardeşim. Ama n’oluyor bu ülkede, inanın buna bunlar daha fazla ileri gidecekler, daha fazla ilahlaştıracaklar, bunlar daha fazla 3. peygamber gibi şeyler ortaya çıkaracaklar ama CHP’den korkuyorlar, Allah’tan korkmuyorlar CHP’den korkuyorlar." şeklinde konuştu.

CHP Artvin İl Teşkilatı, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programla milletvekili seçim çalışmalarına başladı. Programa CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP Artvin İl Başkanı Ali yücel Kurt ve birçok CHP'li katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda CHP’nin ve Uğur Bayraktutan’ın bugüne kadar yaptıkları sinevizyon aracılığı ile katılanlara gösterildi.

Programa Artvin İl Başkanı Ali Yücel Kurt’un konuşması ile devam edildi. Kurt yaptığı konuşmada CHP döneminde işsiz ve aşsız kimsenin kalmayacağını belirtti. Kurt, "Kaynak nerede diye soranlara 'Avrupa’daki işsizlere iş bulan anlayış, Türkiye’nin işsizlerini niçin işsiz gezdiriyor?' diyeceğiz. Kaynak var ve biz bu kaynakları Türkiye için kullanacağız." dedi.

CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan ise "CHP’lileri ikiye ayırıyorum. Bir; partinin sırtında taşıdığı CHP’liler, bir de partiyi sırtında taşıyan CHP’liler diye. Bugün burada AKP’lilerle kavga edip, partiyi sırtında taşıyan CHP’liler onları selamlıyorum" şeklinde sözlerine başladı. "Artvinlilerin hiçbirinin evinde para kasaları, dolarlar yok hocam" diyerek İstanbul Milletvekili İhsan Özkes’e hoş geldin diyen Bayraktutan, "Televizyoncuların en çok peşinden gezdiği milletvekili. AKP’lilerin en çok nefret ettiği 2 milletvekilinden biri. Onların en çok kullandığı alanda doğruları söylüyor." ifadelerini kullandı.

Artvin’le ilgili bütün sorunları tek tek Parlamento'ya götürdüklerini belirten Bayraktutan, Artvin ve ilçeleri hakkında yaptığı çalışmaları anlattı. Bayraktutan, maden konusunda da üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirtti. Mücadelelerine hiç durmadan devam edeceğini belirten Bayraktutan şöyle konuştu: "Bir milletvekili nasıl çalışır bir örnek göstereceğim size. Bir milletvekili ile kendimi karşılaştıracağım. Kimle biliyor musunuz, sabah geldim akşam düşündüm. Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu ile kendimi karşılaştıracağım arkadaşlar. Dersime iyi çalıştım. Bir milletvekili neler yapar? İlk imza sahibi olduğu kanun teklifi. Sözlü ve yazılı soru önergeleri yok. Hanımefendi Parlamento'da. İlk imza sahibi olduğu Meclis araştırma önergesi yok. Hani diyordu ya Cumhuriyet reklam arası diye, bu hanımefendi Parlamento'ya gelip reklam arası vermiş."

Kendi karnesinden de örnekler veren Bayraktutan, Parlamento'da nasıl çalıştığını katılımcılara anlattı. Tüm Karadeniz'deki milletvekillerinden daha çok yazılı soru önergesi verdiğini belirten Bayraktutan, soru önergeleri ve yaptığı işlerle ilgili dosyaları il ve ilçe başkanlarına vererek mikrofonu misafir milletvekiline bıraktı.

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Artvin’e ikinci gelişi olduğunu, ailesiyle beraber Atatürk anıtı ve Kafkasör'ü ziyaret ettiğini belirtti. Özkes, "Siz CHP'liler inanın, bunu samimiyetimle söylüyorum, sizler olmasanız bunlar Yüce İslam'ı tarumar ederler. İslam'ı siz ayakta tutuyorsunuz. CHP'liler olmasa AKP'liler Türkiye’de İslam diye bir şey komazlar. Adam ne diyor, Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan lider, diyor. Ona dokunmak ibadettir, diyor. Biz ona o kadar aşığız ki adeta onu 2. peygamber gibi görüyoruz, diyor. Şimdi adam diyor ki her gün her cuma bir ayet sallıyorum, diyor. Bu bakara iyi makara, diyor. Şimdi size soruyorum; bunlardan sadece birisini bir CHP’li değil bir milletvekili, sıradan bir CHP’li söylemiş olsaydı yer yerinden oynardı değerli kardeşim, ama n’oluyor bu ülkede, inanın buna bunlar daha fazla ileri gidecekler, daha fazla ilahlaştıracaklar, bunlar daha fazla 3. peygamber gibi şeyler ortaya çıkaracaklar ama CHP’den korkuyorlar, Allah’tan korkmuyorlar CHP’den korkuyorlar." şeklinde konuştu.

Dün Yusufeli’nde bir kişinin 'niçin CHP’desin' sorusuna 'Müslüman olduğu için CHP'de olduğunu' söylediğini belirten Özkes, "Orada Müslümansan bir dakika durmamam lazım, orada her şeye rağmen orada duruyorsam, Allah'tan değil Tayyip’ten korktuğum için duruyor olmam lazım ki bundan da Allah’a sığınırım." dedi.

CHP’lilerin hırsızlık, yolsuzluk yapamayacağını, rüşvet almayacağını belirten Özkes "Bunlar biliyorsunuz 2004’te, bunlar zinayı suç olmaktan çıkardılar, anladım ki kendileri için kaldırmışlar." ifadesini kullandı.

AK Parti döneminde yükselen üç şeyden bahseden Özkes, "Binalar yükseldi, zina çoğaldı, riba faiz arttı. Buna rağmen iktidara gelemezsek, bunları doğru anlatamayan CHP’liler suçlu olacak." diyerek sözlerini tamamladı. Programın sonunda partililer beraberce kongre merkezinden CHP binasına yürüdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.