Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özen: “Zillet Son Bulacak, Cumhur Kazanacak”

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve Bosna Hersek Dostluk Grubu Başkanı Refik Özen, Soğanlı Nilüfer Spor Kulübü’nün davetine katılarak Kulüp üyeleri ve mahalleliler ile bir araya geldi. Gençler ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Vekil Özen, tüm taleplerin takipçisi olacağının sözünü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özen: “Zillet Son Bulacak, Cumhur Kazanacak”

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa’yı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye, onların sorunlarını ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Son olarak Soğanlı Nilüfer Spor Kulübü’nü ziyaret eden Refik Özen, burada gençler ve mahallelilerle sohbet etti.

Soğanlı Mahallesinin her seçimde AK Parti’ye gereken desteği verdiğinin altını çizen Refik Özen, Soğanlı Nilüfer Spor Kulübü’nün eksiklerinin yanı sıra taleplerinin de takipçisi olacağını söyledi.

Türkiye’nin kısa zaman içerisinde birçok badire atlattığını ancak dimdik ayakta durduğunu söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, “Ülkemiz çok önemli bir beka mücadelesinin içerisindedir. Bir yanda terörden nemalananlar ve onların destekçileri, bir yanda ise Türkiye’nin bekası için ortak paydada buluşan bizler varız. Ben inanıyorum ki, bu mücadelenin sonunda zillet son bulacak, cumhur kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Bursa’da 18-0 gibi bir hedefinin olduğunu dile getiren Vekil Refik Özen, Soğanlı Mahallesinin yine gereken desteği vereceğinden şüphesi olmadığını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.