Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel Haber) Hamza Dağ’dan CHP’nin Suç Duyurusuna “Yavuz Hırsız” Tepkisi

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Kaya, CHP İzmir İl Örgütü’nün AK Parti Hükumeti hakkında ’terör örgütüne yardım etmek’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış”...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Kaya, CHP İzmir İl Örgütü’nün AK Parti Hükumeti hakkında ’terör örgütüne yardım etmek’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” yorumunda bulundu.
CHP İzmir İl Örgütü, ’terör örgütüne yardım etmek’ suçundan, AK Parti Hükumeti hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi verdi. Bunun üzerine AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’i de etiketleyerek mesaj yayınladı. Mesajına, çeşitli haber sitelerindeki haber fotoğraflarını da ekleyen Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun PYD ve YGP’ye ‘terör örgütü’ diyemediğini ve CHP’nin DHKP-C’li teröristlerin serbest kalmasını sağladığını savunarak, “PKK bile kendi propagandasını sizin kadar iyi yapamadı. Sizi bu gayri milli, bölücü tavrınıza karşı 79 milyon milletimizle, hep birlikte terörü yeneceğiz” yazdı. Mesajının ardından değerlendirmede bulunan Dağ, konuyla ilgili “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” yorumunu yaptı.
“KENDİ SUÇLARINI SAVMAK İÇİN”
Attığı mesajın zaten daha önce düşündüğü şeyler olduğunu kaydeden Dağ, şunları söyledi:
“CHP’nin HDP ile yakınlaştığı, daha öteye giderek PKK’nın sözcülüğünü yapar noktaya gittiği, HDP’nin koltuk değneği olduğu herkes tarafından malum. Genel Başkanları PYD’ye ‘terör örgütü’ diyemiyor. Hendek kazanlara ‘arkadaş’ diye tabirde bulunuyor. Beyaz Show’a katılan ‘öğretmen’ denilen kişiye sahip çıkıyor. Bunlar önümüzde dururken il başkanının suç duyurusunda bulunması suçu savması gibi bir şey oluyor. İnsanları başka yere baktırmaya çalışıyorlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Bu suç duyurusunun hukuki bir anlamı, karşılığı yok ama tamamen suçu bastırmaya yönelik. Kendi suçunu görüp başka taraflara yöneltme çabasından başka bir şey değil.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.