Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdağ’dan Rıza Sarraf Yorumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Hukuk herkese dokunur. Hukuk Ahmet, Mehmet dinlemez. Sıfat demez, statü demez. Her yere dokunur. Bu konuya da vakıf değilim" dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Hukuk herkese dokunur. Hukuk Ahmet, Mehmet dinlemez. Sıfat demez, statü demez. Her yere dokunur. Bu konuya da vakıf değilim" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı bir açılış programı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özdağ, bir basın mensubunun, iş adamı Rıza Sarraf’ın Amerika’da gözaltına alınmasıyla ilgili sorusuna şöyle yanıt verdi: "Bir şey söylemek istemem. Suçlu olan cezasını çeksin. Ben o konuya vakıf değilim. Hukuk herkese dokunur. Hukuk Ahmet, Mehmet dinlemez. Sıfat demez, statü demez. Her yere dokunur. Bu konuya da vakıf değilim."
MHP VE CHP’YE ANAYASA ÇAĞRISI
TBMM’ye gönderilen fezlekeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdağ, şunları söyledi:
"Bununla ilgili görüşümüz belli. Şu an 522 fezleke var. 121 milletvekilinin 522 fezlekesi var. Bunların tamamını Anayasa’da geçici bir maddeyle bir Anayasa değişikliği ile bunların tamamının dokunulmazlığını kaldıralım istiyoruz. Tamamı yargıya gitsin. Yargı ne derse o olsun. Yargıya gitmek demek, bir milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması demek; faaliyetlerden men olması demek değil. Milletvekilleri yasama faaliyetlerini yapacaklar. Aynı zamanda dokunulmazlık devam edecek. Kürsü dokunulmazlığı devam edecek. Sadece o konuda yargılanmış olacak. Beraat ederse. O konudan beraat etmiş olacak. Ceza alırsa, ceza almış olacak. Bununla ilgili CHP ve MHP’yi de bizimle beraber Anayasa değişikliğine davet ediyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.