Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdağ’dan Hakkındaki Haberle İlgili Açıklama

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bazı haber sitelerinde hakkında çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamada, “Sırf muhalefet olacağım diye düştükleri hallere acısak mı, gülsek mi artık bilemez olduk” dedi.AK Parti Siyasi...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bazı haber sitelerinde hakkında çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamada, “Sırf muhalefet olacağım diye düştükleri hallere acısak mı, gülsek mi artık bilemez olduk” dedi.
AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bugün kendisi hakkında bazı internet haber sitelerinde yapılan haberlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Özdağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Oda tv ve kronik hastalıklı takipçilerim köşe yazımda siyasetteki genel hastalıklı bakış açılarına değindiğim satırların üzerine mal bulmuş mağribi gibi atlamışlar. Sırf muhalefet olacağım diye düştükleri hallere acısak mı, gülsek mi artık bilemez olduk. Bir gönül seferberliği olan hareketimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bağlılığımızı kabul edemeyişleri ve kendi içlerinden bir lider çıkartamayışları, çarpıtma haberlerin nedenini gösterir önemli unsurdur. Bu çevreler beni hala tanıyamamışlar. Ben söyleyeceklerimi ima etmem, düşündüklerimi açık ve net söylerim. Bulunduğumuz her ortamda kendi şükran ve minnet duygularımızı ifade ettiğimiz, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerine imza attığımız dünyanın en karizmatik liderlerinden biri hakkında şimdiye kadar ne söylediğimiz ve ne düşündüğümüz ise apaçık ortadadır. Bu kesimler ne kadar çırpınırsa çırpınsın Türkiye’de başkanlık sisteminin, yani milletin iradesinin önünde duramayacak ve Türkiye’nin yükselişine engel olamayacaklar. Son sözüm Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin, AK Parti’nin ve şahsımın lideridir. Bu böyle bilinmelidir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.