Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdağ: "Demirtaş’tan Olsa Olsa Pinokyo Olur"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Selahattin Demirtaş diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. 7 Haziran’dan önce bütün sol basın, liberal basın ve Türkiye’deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu....

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Selahattin Demirtaş diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. 7 Haziran’dan önce bütün sol basın, liberal basın ve Türkiye’deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu. O da seçim meydanlarında kendini Türkiye’nin Robin Hood’u ilan etmişti. Kendisi muhtemelen masal kahramanlarını karıştırmış olsa gerek. Demirtaş’tan olsa olsa Pinokyo olur. Malumunuz Demirtaş’ın yalanları arşa ulaştı” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "Bizim siyaset anlayışımızda insanı yaşat ki devlet yaşasın şiarı hakimdir. Bu anlayışımızın bir tezahürü olarak 2003’de, halkımızla yönetim mekanizmaları arasında bir köprü görevi üstlenmek üzere AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) kurulmuştur. Ak Parti için; AKİM demek, milletin derdiyle hemdert; sevinciyle pürneşe olmak demektir. Milletle devlet arasında bir köprü konumunda olan ve bu yönüyle devlet mekanizması içinde BİMER ve SABİM gibi iletişim kanallarına örnek teşkil eden AKİM; Türk siyaset tarihinde de bir ilk olarak, muhalefete de ilham kaynağı olmuştur. Bugün AKİM’e başvuru yapan vatandaşımızın sayısı 2 milyon 200 bini çoktan aşmıştır. Dile kolay, AKİM’e 13 yılda 2 milyonu aşkın başvuru yapıldı ve AKİM bu başvuruların hepsine halisane niyetle kulak verdi ve yapılan başvuruların yüzde 99’unu cevaplandırarak başvuru sahiplerine geri dönüş yaptı” diye konuştu.
Eski Türkiye’yi diriltmek umuduyla yapılan girişimlerin de ardı arkasının kesilmediğini kaydeden Özdağ, şunları kaydetti:
“Gezi olayları buna bir örnekti. 17-25 Aralık buna bir örnekti. Bugün Doğu’da, Güneydoğu Anadolu’da yaşanan terör saldırıları buna bir örnek. Gezi olayları eski Türkiye’yi, onun tabularını, çıkar çatışmalarını diriltmek, ulusal ve uluslararası faiz, kaos ve terör lobilerini yeniden uyandırmak için sahneye konulan bir oyundu. Fakat Türkiye bu oyuna gelmedi. Gezi olaylarını düzenleyen o karanlık devirlerin baronları, 17 ve 25 Aralık’ta da siyasi darbe operasyonu için düğmeye bastılar. Tabi ki, aziz milletimiz bu oyuna da gelmedi. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, bu milletin kanını emmek için nasıl plan çizerlerse çizsinler fayda etmeyecektir. Milletimiz artık uyanmıştır. Şimdi ise, hain terör odakları özerklik tantanası ile yeni bir takım girişimler sergiliyor. 30 yıldır, 40 yıldır bu topraklarda akan kan deresini yeniden canlandırmak istiyorlar. Buradan teröre sırtını yaslayan HDP’ye ve işbirlikçilerine, ASALA’nın sözcülerine, Ermeniler, solcular, şucular, buculara sesleniyorum. Bu millet Türküyle, Kürtüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Ermenisiyle Çanakkale’de aynı amaç uğruna kan döktü. Özerklik tantanası ile geçmişte anasının kucağındaki bebekleri öldüren PKK, şimdi de doğmamış bebeklerin geleceğini zehirlemeye çalışıyor. Hazmedemediğiniz, diz çöktürmek istediğiniz prangalarından kurtulmuş Yeni Türkiye. Her ne yaparsanız yapın yürüdüğümüz bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz.”
“Selahattin Demirtaş diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi” diyen Özdağ, “7 Haziran’dan önce bütün sol basın, liberal basın ve Türkiye’deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu. O da seçim meydanlarında kendini Türkiye’nin Robin Hood’u ilan etmişti. Kendisi muhtemelen masal kahramanlarını karıştırmış olsa gerek. Demirtaş’tan olsa olsa Pinokyo olur. Malumunuz Demirtaş’ın yalanları arşa ulaştı” değerlendirmesinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.