Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdağ, AK Parti’nin Afyonkarahisar kampını değerlendirdi

AK Parti’nin Afyonkarahisar’da gerçekleşen 25. İstişare toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, daha güçlü bir Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da gerçekleşen 25. İstişare toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Manisa Milletvekili ve FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, daha güçlü bir Türkiye için Yeni Anayasa’ya ve Başkanlık sistemine ihtiyaç olduğunu belirtti.
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da gerçekleşen 25. İstişare toplantısı hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ toplantının Kurtuluş Savaşı’nın başladığı ve nihayete erdiği topraklarda geçmesinin ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "Burada bir cumhuriyetin, bir devletin temeli atılmıştı. Başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum. Afyonkarahisar’da 15 yıldır Türkiye’yi yöneten bir iktidar partisinin kadrosu var ve bu kadro Türkiye’yi tekrar küçük ölçekli devlet olmaktan büyük ölçekli bir devlet olmanın hedefini gerçekleştirmek için önemli hamleler gerçekleştiriyor" dedi.
“Sayın Erdoğan Atatürk’ten sonraki en büyük siyasi fenomen”
2014 yılında ilk defa halkın oylarıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Cumhurbaşkanı’nın seçildiğini ve bu Cumhurbaşkanı’nın da Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydeden Özdağ, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Kemal Atatürk’ten sonraki en büyük siyasi fenomendir. Türk siyasi hayatının en büyük lideridir. Bu denli devlet, millet aşkı, bu denli büyük hizmetleri olan, 14 yıl boyunca çok zorlu sıkıntıları aşan, seçimleri kazanan, ekonomik krizlere ve emperyalizme meydan okuyan saygıdeğer şahsiyet Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı da hak ediyor. Bu konuya millet iradesinin tecelli etmiş olduğu yer olan Türkiye Büyük Meclisinde ki tüm Milletvekillerinin de sağduyuyla yaklaşacağına inanıyorum” diye konuştu.
“Türk ve İslam Dünyası’nın AK Parti’ye ihtiyacı var”
“AK Parti’nin birlik ve beraberliği aynı zamanda Türkiye’nin birlik ve beraberliğidir” diyen Özdağ, “Türkiye’nin birlik ve beraberliği, Türk dünyasının, Arap dünyasının, masum ve mazlum Afrika’nın, balkanların birlik ve beraberliğidir. Burada önümüzde vesayetçilerin çok ciddi şekilde dayattığı bir anayasa var. Öncelikle bu anayasayı değiştirmemiz gerekiyor. Mevcut anayasa bize ciddi şekilde dar geliyor. Yeni Anayasa ile birlikte ardından Başkanlık sistemini de getireceğiz inşallah. Türkiye’nin zenginliğini, özgürlüğü demokrasisini zirveye taşımak, insan hak ve özgürlüklerini genişletmek, fikir ve inanç hürriyetini batı standartları seviyesine çıkarmak için Yeni Anayasa’ya ve Başkanlık sistemine ihtiyacımız var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.