Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oturamayan öğretmenler Bakan Avcı’yı ayakta dinledi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Salonu'nda 81 ilden gelen öğretmenleri kabul etti. Bakan Avcı’nın konuşmasını bazı öğretmenler ayakta dinlemek zorunda kaldı.Bakan Nabi Avcı ve heyeti,...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oturamayan öğretmenler Bakan Avcı’yı ayakta dinledi
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Salonu'nda 81 ilden gelen öğretmenleri kabul etti. Bakan Avcı’nın konuşmasını bazı öğretmenler ayakta dinlemek zorunda kaldı.

Bakan Nabi Avcı ve heyeti, 24 Kasım Öğretmeler Günü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Sonrasında Bakan Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) binası Başöğretmen Salonu'nda 81 ilden gelen öğretmenleri kabul etti. Bakan Avcı, 850 binin üzerinde öğretmenin bugün Türkiye’nin her bir köşesinde ayrım gözetmeksizin fedakarca hizmet ettiklerini belirterek, "Nitelik olarak Türkiye’nin çimentosuyuz. Biz geleceği inşa ediyoruz. Birlikte inşa ediyoruz. Bu çalışmalarımız nedeniyle sizlere Türkiye’nin dört bir tarafında görev yapan öğretmenlere selamlarımızı sevgilerimizi iletiyorum. Öğretmenlikte emekli olunmaz. Öğretmenlik ömür boyu süren bir ünvanıdır." açıklamasında bulundu.

BAKAN AVCI, ÖĞRETMENLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Avcı, konuşmasını ayakta dinleyen öğretmenlerden anlayış göstermesini bekleyerek "Bir grup arkadaşımız maalesef bu töreni ayakta izlemek zorunda kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın en büyük salonu. Bu, o yüzden ayaktaki arkadaşlarımız kusurumuza bakmasınlar. Zaten onlar ayakta ders anlatmaya alışkın oldukları için zaten çok fazla yadırgamamışlardır." şeklinde konuştu.

Konuşma sonrasında Bakan Avcı ile öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra başka bir yere giderken yürüme zorluğu çeken bir bayan, MEB'in özürlü merdiveni olmaması ile ilgili haber yapılmamasını rica etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.