Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Önder Aksakal: Devlet çaresiz, sadece bakıyor

DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, "Bir Başbakan var ki, evlere şenlik. Her olaydan sonra misilleme feryatları atıyor, hesap soracağız diyor, kimseye bir şey sorduğu da yok. Sokağın ortasında güpe gündüz maskeli kişiler askerlerimizin...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, "Bir Başbakan var ki, evlere şenlik. Her olaydan sonra misilleme feryatları atıyor, hesap soracağız diyor, kimseye bir şey sorduğu da yok. Sokağın ortasında güpe gündüz maskeli kişiler askerlerimizin kafasına kurşun sıkıp ortalıktan kayboluyor devlet çaresiz, sadece bakıyor." dedi.

    Ülkenin her geçen gün kan kaybettiğine işaret eden Önder Aksakal, yazılı değerlendirmesinde "İnsanlarımız göz göre göre ölüme gönderiliyor. Devlet mekanizması gerek iç güvenlikte gerekse de dış güvenlikte tarihinin en basiretsiz dönemini yaşıyor. Topraklardan ‘yabancı asker’ adı altında ajan - terörist sürüsü geçiyor, devlet çaresiz, sadece bakıyor." diye konuştu.

    Aksakal, şunları kaydetti: "Madenlerimizde insanlarımız canlı canlı mezara gömülüyor, yaşamını yitiriyor, devlet çaresiz, sadece bakıyor. Bir Başbakan var ki, evlere şenlik. Her olaydan sonra misilleme feryatları atıyor, hesap soracağız diyor, kimseye bir şey sorduğu da yok. İş başındaki AKP hükümeti, tepeden tırnağa çamura bulaşmış, devletin neredeyse her kurumunda yolsuzluk, haksızlık, kayırmacılık, talan ve soygun sıradan bir iş haline gelmiş. Hükümetin Bakanı Ermenek Maden cinayetine mazeret olarak ‘Kurallara uygun olmayan maden ocaklarını kapatacağımız zaman 50 kişi devreye giriyor engelliyor’ mealinden açıklamalarıyla da bu iddiamızı zaten doğrulamış oluyor. Bu aynı zamanda şu demek; ‘Kabinede bizler sadece 'bakan’ız. İplerimiz başkasının elinde. Gerçi bunlardan farklı bir şey de bekliyor değiliz. Çünkü bunların ağababaları zaten kaçak sarayda oturuyor. Türk milleti olarak tek kelimeyle, bir facianın tam ortasındayız.”

    Aksakal, 2015 seçimlerinin bu badireden kurtulabilmek için son fırsat olduğuna vurgu yaparak "Toplumun bütün kesimleri, en sağından en soluna kadar sorumluluk bilinciyle ülkemizin bu kamburdan kurtulması adına elinden ne geliyorsa yapmalıdır. Aksi takdirde ne canımız, ne malımız ne de vatanımız kalacak." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.