Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğan: "Hükümet Terörle Samimi Mücadele İçine Girerse Destek Oluruz"

MHP Genel Başkan adayı ve eski milletvekili Sinan Oğan, hükümetin terörle samimi bir mücadele içine girmesi halinde destek olacaklarını söyledi.MHP Genel Başkan adayı ve eski milletvekili Sinan Oğan Bandırma’da düzenlediği basın açıklamasında...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Genel Başkan adayı ve eski milletvekili Sinan Oğan, hükümetin terörle samimi bir mücadele içine girmesi halinde destek olacaklarını söyledi.
MHP Genel Başkan adayı ve eski milletvekili Sinan Oğan Bandırma’da düzenlediği basın açıklamasında kurultay sürecini değerlendirdi. Bandırma MHP ilçe binasında yapılan basın açıklamasına MHP üyeleri yoğun ilgi gösterdi ve basın açıklamasına gelen birçok üye toplantı salonuna giremeyerek dışarıda kaldı.
MHP İlçe Başkanı Hakan Güzel yaptığı açıklamada, "Kurultay için başlatılan imza kampanyasına 3 delege olarak biz de imza vermiştik. Bu süreçte partimize ve genel başkanımıza zarar verecek söylemlerden uzak durduk. Süreç devam ediyor. Hepimiz yargının vereceği kararı bekliyoruz’’ dedi.
Daha sonra söz alan Sinan Oğan, "MHP ne yazık ki üyeleriyle istişare etmeyi unuttu. Biz üyelerimiz ve yöneticilerimizi istişarede birleştirmek istiyoruz. Şimdi sorunlarımız sosyal medyada konuşulur oldu. Tüm sorularımızı kendi içimizde bir saygı çerçevesinde konuşmalıyız. 8 Nisan’da çıkacak genel kurul kararının sonunda kongreye omuz omuza gidip, seçilecek genel başkanın etrafında kenetleneceğiz. Genel başkanımızın bize öncülük ederek, tüm başkan adaylarını genel merkez adına davet etmelidir. MHP’nin sorunları 2018 yılını bekleyemez. En geç Mayıs ayının sonuna kadar kongremizi yapmak zorundayız. Bizler bu gezilerimizde üyelerimize MHP’yi nasıl iktidara taşırız sorusunun yanıtını da veriyoruz. Ahde vefayı tekrar hatırlamalıyız. Rahmetli Başbuğumuzun kurduğu istişare meclislerini tekrar hayata geçirmeliyiz. Demokratik yeni bir tüzük hazırlayarak partimizi daha da demokratik bir hale getirmeliyiz. MHP’den ayrılan Türk milliyetçilerini tekrar partimize kazandırmalıyız. Parti müfettişliği konumunu geri getirmeliyiz. Genel başkan ve milletvekilliğini ayırmak zorundayız. Sadece terör ve milliyetçiliğin dışında yeni söylemler ve projeleri halka sunmalıyız. Terörle savaşacak yeni bir özel birimler kurulmalı ve bu birimler sadece terörle savaşmalıdır. Hükümet terörle samimi bir mücadele içine girerse biz destek oluruz. PKK ile silahlı mücadele edilirken bu terör yuvalarının finans kaynaklarını mutlaka kurutmalıyız’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.