Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ocak Ayından Bu Yana 85 Önemli Olay Güvenlik Birimleri Tarafından Önlendi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye’de Ocak ayından bu yana 85 önemli olayın önceden istihbaratı alınarak önlendiğini, bunlardan 49 tanesinin canlı bomba ya da patlayıcılarla donatılmış araçlar olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye’de Ocak ayından bu yana 85 önemli olayın önceden istihbaratı alınarak önlendiğini, bunlardan 49 tanesinin canlı bomba ya da patlayıcılarla donatılmış araçlar olduğunu söyledi.
Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 6. defa toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken basın mensuplarına açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 64. hükümetin 20. toplantısında nelerin masaya yatırıldığını açıkladı. Ocak ayından bu yana çok sayıda önlenmiş olan olay olduğunun altını çizen Kurtulmuş, “85 önemli olay önceden istihbaratları yapılarak önlenmiştir. Bunların 49 tanesi canlı bombadır ya da bombalı patlayıcılarla donatılmış olan araç ve gereçlerdir. Bunların önlenmiş olması da Türkiye’de terörle mücadele bakımından önemli bir tedbir olarak ortaya konuluyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.