Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde Belediye başkanlığına Rifat Özkan aday

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Özkan, Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Niğde Belediye Başkanının istifasından ardından belediye meclisinde bulunan meclis üyeleri arasından yeni belediye başkanı seçilecek.Bu kapsamda...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niğde Belediye başkanlığına Rifat Özkan aday

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Özkan, Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Niğde Belediye Başkanının istifasından ardından belediye meclisinde bulunan meclis üyeleri arasından yeni belediye başkanı seçilecek.

Bu kapsamda AK Parti il başkanlığı, belediye meclisinde bulunan AK partili meclis üyeleri arasından belediye başkanı adayının belirlenmesi için temayül yoklaması yapacak.

Niğde Belediyesi meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Özkan’da temayül yoklaması öncesi Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Niğde’de uzun yıllar ticaret ve siyaset hayatının içerisinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Özkan, 30 yıllık siyasi tecrübesine eklediği yaklaşık 4 yıllık belediyecilik tecrübesiyle, Belediye Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Özkan; “Niğdeli olmakla gurur duyduğum şehrime her zaman hizmet etmenin onurunu yaşadım. Bugüne kadar siyasetin birçok kademesinde görev aldım. Niğde’mizin hizmetkârıyım. Durmadan yorulmadan Niğde’mize hizmetimi sürdüreceğim. Bu vatana, bu millete ve şehrimize hizmet etmek için sevdamız var. Niğde’mize hizmet etmek boynumuzun borcudur. 2014 seçimleri sonrası atandığım Belediye Başkan Yardımcılığı görevim boyunca belediyecilik alanında da edindiğim yaklaşık 4 yıllık tecrübe ile belediye hizmetlerinin aksamadan daha da artarak devam etmesi için çalışmaya devam edeceğim. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘durmak yok yola devam’. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde belediye meclis üyeleri arasında yapılacak seçimle belirlenecek olan Belediye Başkanlığına adayım” dedi.

Rifat Özkan Kimdir?

1957 yılında Niğde’nin Çamardı ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Çamardı ilçesinde tamamladıktan sonra o dönemki adıyla Niğde Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1991-1993 yılları arasında İhracat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 1993 - 2013 yılları arasında Mobilya ve Bilgisayar alanında 20 yıl ticaretle uğraşan Rifat Özkan 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi seçilerek Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 2014 yılından bugüne yaklaşık 4 yıllık Belediyecilik tecrübesinin yanı sıra 30 yıllık siyaset hayatına il başkanlığı, siyasi parti il müfettişliği ve milletvekilliği adaylığı sığdıran Rifat Özkan evli ve dört çocuk babası.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.