Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz’dan Ankara’daki Saldırıyla İlgili Açıklama

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, Ankara’da çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını lanetleyerek, “Allah bu teröre sebep olan herkesi lanetlesin” dedi.MYP Genel Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, Ankara’da çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısını lanetleyerek, “Allah bu teröre sebep olan herkesi lanetlesin” dedi.
MYP Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, Ankara’da çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Yılmaz saldırıyı kınayarak, “Allah bu teröre sebep olan herkesi lanetlesin. Bunlara sebep olan her makamda ki her insan Allah’a hesap veremeyecektir. Sonsuza kadar bu lanet iki cihan da sorumluların yakasına yapışacaktır” diye konuştu.
Yılmaz, “Türkiye yönetilemez bir sürece girmiştir. Mevcut siyasi liderlerin kapasitelerini aşan meselelerle karşı karşıyayız. Kuşatılıyoruz. Dünya Türkiye’de oluşan ve bölgeyi idare edemeyen otorite boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Biz hala seçimle geçimle uğraşıyoruz. Türkiye’de oluşan zafiyet bütün dünya milletlerinin iştahını kabartmıştır. Her yandan leş kargaları etrafımızı sarmış durumdadır. Kimse bizim dostumuz değil. Bir tek dost yok ortada. Rusya füze atıyor Hazar’dan, Amerika hala Gaziantep’ten Patriotları geri çekiyor” ifadelerini kullandı.
“AMERİKA HİKAYE ANLATIYOR”
“Yarın şehir aralarında işgal sesleri duyulursa kimse şaşırmasın” diyen Yılmaz, “Bütün dünya tıpkı Birinci Dünya Savaşı’nda olduğu gibi ülkeyi kuşatma altına aldı. Amerika ve müttefiki Batı, tam da bu sırada hangi akla hizmetle Patriotları çekiyor? Bu millet bu kadar mı saf? Bu milleti idare edenler bu kadar mı kör? İhtiraslar millet menfaatini aşarsa o millet helake katlanmalıdır. Yarın şehir aralarında işgal sesleri duyulursa kimse şaşırmasın. Yunan da Ege’den saldırırsa kimse şaşırmasın. Şimdi musibet geldi mi düşman fırsat buldu mu ayağa muhakkak kalkar. Su uyur düşman uyumaz ama bu millet uyumuştur. Uykuyu seven bu millete nasihat para etmemektedir. Çobanlar sayesinde sağır, kör ve dilsiz bir toplum inşa edildi. Şimdi Suriye ve Kafkasya’dan Rusya, İran, muhtemelen Çin ve Batı’dan Yunan tacizi artırırsa kimse şaşırmasın. İşte bir dünya savaşı daha ve yine bütün hedef Türklerdir” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.