Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Nesillerimiz Helak Oluyor”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, insanların ahlaki değerlerden uzaklaştığını öne sürerek, “İnsanlarımız ne yazık ki ahlaki değerlerden uzaklaştı. Bu durum sürdürülebilir bir toplum yaşamı değildir. Nesillerimiz...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Myp Lideri Yılmaz: “Nesillerimiz Helak Oluyor”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, insanların ahlaki değerlerden uzaklaştığını öne sürerek, “İnsanlarımız ne yazık ki ahlaki değerlerden uzaklaştı. Bu durum sürdürülebilir bir toplum yaşamı değildir. Nesillerimiz helak oluyor” dedi.
MYP lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Türkiye’de yeni bir aydınlanma, arınma ve temizlenme sürecine ihtiyacımız şiddetle artmaktadır. İnsanlarımız ne yazık ki ahlaki değerlerden ve yüce Rab ile olan ilişkilerinden uzaklaşmış ve toplum kirlenerek yozlaşmıştır. Bu durum sürdürülebilir bir toplum yaşamı değildir. Nesillerimiz helak oluyor” dedi.
“BU ÜLKEYİ SİYASET BOZDU”
Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Milletimizin ne yazık ki siyasette örnek olması gereken örnek lider ve siyasi genel başkanların ve siyasi figürlerin şahsi ihtirasları peşinde koştukları bir süreçte modelleme aldıkları yönetici kadrolar nedeni ile kendi dünya görüşlerini de kaybettiğini görebiliyoruz. Bu durum toplu bir bozulmayı tetiklemiş ve gelecek nesillerimizi de zehirleyen bir hal almıştır. Siyasetin düzelmesi için ilk önce siyasi kadroların kendilerini düzeltmesi ve buralarda toplum önünde ahlaki değerleri yıpratmayacak şahsiyetlerin ön plana çıkması zaruri bir ihtiyaçtır. Bu nedenle hem siyasi yapılanmalar hem de millet olarak yeni bir anlayış için belki de topluca geçmiş günahlarımıza tövbe etme zamanı çoktan gelmiştir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.