Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Kurtuluşun İlk Ayağı Bahçeli’nin Yıkılmasıdır”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ne pahasına olursa olsun Bahçeli ve MHP değişmelidir. Sonrasında bir erken seçim kaçınılmazdır. Bu ülkenin kurtuluşunun birinci ayağı Bahçeli’nin yıkılmasıdır” dedi.Muhafazakar...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ne pahasına olursa olsun Bahçeli ve MHP değişmelidir. Sonrasında bir erken seçim kaçınılmazdır. Bu ülkenin kurtuluşunun birinci ayağı Bahçeli’nin yıkılmasıdır” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, “Ne pahasına olursa olsun Bahçeli ve MHP değişmelidir. Sonrasında bir erken seçim kaçınılmazdır. Bu ülkenin kurtuluşunun birinci ayağı Bahçeli’nin yıkılmasıdır” dedi.
“Anayasamız incelendiğinde siyasi partilerle ilgili kanunlar demokratik hakların kullanımından yana” diyen MYP Lideri Yılmaz, “Bahçeli bu hakların kullanımını engelleyerek bir büyük görevi yerine getiriyor. Önce MHP durduruluyor sonra AK Parti’ye rahat çalışma alanı sağlanıyor” ifadesini kullandı.
Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“Devlet Bahçeli tek başına Türk milletini esir eden, Türk milletinin kaderi ile oynayan, Türk milletini etkisiz hale getiren yegane kişidir. Bahçeli önce MHP üzerinden siyaseti kilitleyerek siyasetin değişimini engelliyor. İkinci adımda ise MHP iktidarını engelleyerek AK Parti’ye alan açıyor. Bu sayede yalnız kalan AK Parti istediği gibi ayarlarımızla oynayabilir.”
“TARİH ONUN GERÇEK KİMLİĞİNİ MUHAKKAK YAZACAK”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, “Devlet Bahçeli bütün bu senaryoyu bilerek bir program dahilinde yapan tarafı asla Türk milleti olmayan bir siyasetçidir. Son seçimlerde AK Parti’ye doğrudan kapıyı kapatarak onu tekrar bir seçimle iktidar etmesi kendisinin ne kadar büyük bir siyaset spekülatörü olduğunu ortaya koymuştur. Ama işin içinde iş var ve burada dilimin varamadığı millete kurulu tuzakların baş aktörlüğü gibi de bir durum var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.