Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Ermeni Ve Yunan Türkiye’ye Saldırı Hazırlığında”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ermeni ve Yunan Türkiye’ye saldırı hazırlığında. Mülteci iadesi mi, terörist iadesi mi yapıldı tekrar incelenmelidir” dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ermeni ve Yunan Türkiye’ye saldırı hazırlığında. Mülteci iadesi mi, terörist iadesi mi yapıldı tekrar incelenmelidir” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, “Ermeni ve Yunan Türkiye’ye saldırı hazırlığında. Mülteci iadesi mi, terörist iadesi mi yapıldı tekrar incelenmelidir. Türkiye zor bir döneme girmiştir. Sessiz düşmanların sesleri de çıkmaya başlamıştır. Zor günler geçirmekteyiz. Suriye’de savaş derinleşecek. Ermeni ve Yunan muhakkak kontrol altında tutulmalı. Zira hedeflerinde dış dünya desteği ile Türkiye var. Mülteci alımı derhal durdurulmalıdır” dedi.
“MÜLTECİLER Mİ, EĞİTİMLİ TERÖRİSTLER Mİ GELİYOR”
“Dünyada para karşılığında ülkesine mülteci alan tek ülke durumundayız” diyen Yılmaz, “Bu mülteciler görüntüsü altında AB ülkelerine kim gitti orada ne eğitimi alındı ve bu insanlar Türkiye’ye ne amaçla geri sokuluyor bunlar yeteri kadar derinletmesine anlaşılmış konular değildir. Suriye sınırından içeriye alınanlara bakınız. Suriye Ermenileri Süryaniler, Dürzüler ve Yezidiler. Bu azınlıklar Türkleri kadim düşman olarak tanımlayan milletlerdir. Bu kadar sorumsuzluk olamaz. Memlekete menşei belli olmayan adam doldurmanın adı insanlık olamaz” ifadesini kullandı.
“HEP BERABER ÜSTÜMÜZE ÇULLANACAKLAR”
MYP Lideri Yılmaz, Türk milletinin felaketin eşiğinde olduğunu belirterek, “Şu an itibari ile geçmişte olduğu gibi Türklere düşman ne kadar etnik gurup var ise bütün dünya ülkeleri tarafından organize edilerek karşı harekete hazır hale getirilmiştir. Türk milleti bir sessiz felaketin eşiğindedir. Türkiye son 14 yılda ülkede değişmez politikalarının belini kırmaya kilitlenen bir siyaset izledi. Dış dünya yerine kendi ülkesinin dinamiklerini değişime zorlayan bir iktidar anlayışı tesis edildi. Dış dünya bu durumu en iyi biçimde değerlendirdi. Kendi iktidarı adına her yolu mubah sayan bu zayıf yönetim ve anlayış 3. dünya savaşını tetiklemiştir. Kısaca tarih bu iktidarı ve AK Parti mensuplarını 3. dünya savaş sorumluları olarak kaydetmiştir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.