Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: "Bu Yarış Bahçeli İle Koray Aydın Arasında Geçer"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Şimdi sırada kongreyi toplamak var. Bu yarış Bahçeli ile Koray Aydın arasında geçer" dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Şimdi sırada kongreyi toplamak var. Bu yarış Bahçeli ile Koray Aydın arasında geçer" dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hitaben, "Çok doğru bir karar alarak fırsatçılara zemin vermedin. Şimdi sırada kongreyi toplamak var. Bu yarış Bahçeli ile Koray Aydın arasında geçer" dedi.
MYP lideri Yılmaz, "MHP değişim yapmalı, dönüşüm değil. Akşener ismi bir dönüşüm projesi idi. AK Parti kurucuları arasında yer alan daha önce DYP içinde siyaset yapan bir isim Türk İslam Davası ile alakasız bir dönüşüm projesi olarak ortaya çıkmıştır" diye konuştu.
"BAHÇELİ HATA YAPTI. BEDELİ BİR DAVA ÖDEYEMEZ"
"Devlet Bahçeli hayati hatalar yaptı" diyen Yılmaz, "Fakat yağmurdan kaçarken doluya tutulmak diye bir şey var. Bahçeli için tek şans birleşmeleri sağlamak ve yönetimi paylaşmak olabilir. Bu ise mahkemeyi beklemeden alınacak bir olağanüstü birlik kurultayı ile mümkün olur" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.