Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli’den Bir İhraç, Bir Kongre Bekliyorum”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Devlet Bahçeli artık direnmek yerine uzlaşıya başvurma yoluna gidecektir. Bahçeli’den bir ihraç bir kongre bekliyorum” dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Devlet Bahçeli artık direnmek yerine uzlaşıya başvurma yoluna gidecektir. Bahçeli’den bir ihraç bir kongre bekliyorum” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirerek, “Devlet Bahçeli artık direnmek yerine uzlaşıya başvurma yoluna gidecektir. Genel merkez önünde 20 tane taraftarla koltukta oturamaz. Milyonlar sokakta Devlet Bahçeli karşıtlığı ile dolu durumda. Devlet Bahçeli muhtemelen Akşener’i ihraç edip kendisini ve koltuğunu legal hale getirecek bir çözüme yönelecektir. Bu onun açısından elinde kalan tek ve yegane çaredir. Başak türlüsü onun siyasi hayatının noktalanması olacaktır” dedi.
“YÖNETİMİ PAYLAŞACAK ÇARESİ YOK”
“Bahçeli bana göre boşuna direniyor” diyen Yılmaz, “Çaresiz bir şekilde değişim talebini yerine getirmelidir. Bunun bir yolu ya kendisi değişecek ya da yönetimi hem parti meclisini hem başkanlık divanını en iyimser hali ile eşit şartlarda paylaşarak MHP vizyonunu halka açmaktır” ifadesini kullandı.
Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“MHP ve diğer milliyetçiler Bahçeli’nin kanarya besleyen derneği olmaktan bıkmış ve usanmışlardır. Artık halka açılma zamanı gelmiştir. Halk ta bunu beklemektedir. Bu durumu daha fazla sabobe etmek anca Türk halkı üzerinde kurulan bir işgal ile açıklanabilir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.