Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Uzlaşmazsa Orada Kalamaz”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “ Bahçeli uzlaşmazsa orada kalamaz. Tek çaresi kendisine saygı duyan bir isimle uzlaşmaktır. Uzlaşma yolu ile yönetimi paylaşabilir” dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “ Bahçeli uzlaşmazsa orada kalamaz. Tek çaresi kendisine saygı duyan bir isimle uzlaşmaktır. Uzlaşma yolu ile yönetimi paylaşabilir” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yönetimi paylaşması gerektiğini savunarak“ Bahçeli uzlaşmazsa orada kalamaz. Devlet Bahçeli Malkoçoğlu gibi önüne geleni ihraç ederek orada duracağını zannediyor. Tek çaresi kendisine saygı duyan bir isimle uzlaşmaktır. Uzlaşma yolu ile yönetimi paylaşabilir. Bu, Bahçeli için şu an itibari ile ortada olan en ideal çözümdür. Bahçeli yeni haftada bütün kararlarını vermek zorunda. Devlet Bahçeli gelecek hafta içinde kiminle kongrede yarışacağının, kiminle uzlaşması gerektiğinin kararını vermek zorunda. Aksi takdirde bu delege de bu taban da onu orada oturtmaz. Ama ben önüme geleni ihraç ederim böylece koltuğu kimseye vermem diye düşünüyorsa  bu hesabın tutmayacağını görmelidir” dedi.
“BAHÇELİ YA UZLAŞACAK YA DA EMEKLİ OLACAK”
“Bahçeli için  açık tek kapı uzlaşmadır” diyen Yılmaz, “Uzlaşma Bahçeli’ye hiçbir şey kaybettirmez boşuna bu stresi yaşıyor. Etrafında hiçbir işe yaramayan toplumda zerre-i miskal karşılığı olmayan bir sürü gereksiz adam var. Bunları daha kaliteli  ve toplum tarafından kabul görecek insanlarla değiştirmesi kendi lehine olacaktır. Aksi takdir de öyle ya da böyle MHP Bahçeli için tarih olacaktır. Muhalefet Bahçeli’ye karşı yapılıyor MHP kalkan yapılmak isteniyor Bahçeli kendisine yapılan muhalefeti sanki MHP tüzel kişiliğine karşı bir muhalefetmiş  gibi bir algı oluşturuyor. Halbuki , Bahçeli ,MHP içinde bir üye ve seçilmiş bir Genel Başkandır. Her türlü eleştiriye açık olmalı. Kendisi gelip geçicidir. Gelmesi ve geçmesi biraz zor oluyor ama nihayetin de hepimiz birer faniyiz. Kalıcı olan ise üstün fikirler ve kurumsal yapılardır. Kendisine bir eski dost olarak uzlaşma yolunu aramasını tavsiye ediyorum” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.