Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli, Kalmak İçin Yönetimi Paylaşmayı Düşünmeli”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli, kalmak için yönetimi paylaşmayı düşünmeli. Başka çaresi yok, aksi durumda kendi de yanındakilerle beraber gider” dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli, Kalmak İçin Yönetimi Paylaşmayı Düşünmeli”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli, kalmak için yönetimi paylaşmayı düşünmeli. Başka çaresi yok, aksi durumda kendi de yanındakilerle beraber gider” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bahçeli, kalmak için yönetimi paylaşmayı düşünmeli. Başka çaresi yok, aksi durumda kendi de yanındakilerle beraber gider. Bahçeli için genel başkan yardımcıları ile vedalaşma zamanı gelmiştir. Kendisi kalmak istiyorsa yapısal değişimi kabul etmek zorundadır. Yoksa yanındakilerle beraber kendi de gider” dedi.
“SAYIN BAHÇELİ BU SAATTEN SONRA UZLAŞICI VE BİRLEŞTİRİCİ OLMALIDIR”
“Sayın Bahçeli bu saatten sonra Uzlaşıcı ve birleştirici olmalıdır” diyen Yılmaz, “Genel Başkanlık her şey değil. Bir şekilde yönetimi paylaşmayı düşünmelidir. Etrafındaki işe yaramayan  genel başkan yardımcıları ile vedalaşmayı da düşünmelidir. Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunuyorum. Bu süreç kendini de yıpratan bir sürece dönüşmüştür. Sağlığını tehlikeye atmaktan vazgeçmelidir. Demokratik bir Kongre için kırdığı kalpleri düzeltmeli ve kimi ihraç edecekse edip kongreyi demokratik koşullara uygun hale getirerek yapmalıdır” ifadesini kullandı.
MYP Lideri sözlerini şöyle sürdürdü:
“ Bu milletin bakışı var. Bu tavır bumerang gibi sana geri dönmektedir. Artık kırıcı tavırları bir yana bırakıp birleştirici uzlaşıcı tavrını ön plana çıkarma zamanı gelmiştir. Biraz makul düşününce bu tavrın her hali ile kendine zarar verdiğini göreceksin.Sayın Bahçeli kalmanın yolunu ’kanun hukuk tanımam önüme geleni de haklı haksız bakmadan ihraç ederim. Tek başıma kalır genel başkan olurum’ mantığı dışında aramak zorundadır. Gerekirse yönetimi en güçlü aday ile paylaşarak bir şekilde süreci yönetmelidir”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.