Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Görevi Devretmek Zorunda Kalacak"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevini devretmek zorunda kalacağı iddiasında bulunarak, "Devlet Bahçeli kısa bir süre sonra siyasetten emekli olacak.O Kongre olacak ve Bahçeli...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevini devretmek zorunda kalacağı iddiasında bulunarak, "Devlet Bahçeli kısa bir süre sonra siyasetten emekli olacak.O Kongre olacak ve Bahçeli o koltuğu devretmek zorunda kalacak" dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevini devretmek zorunda kalacağı iddiasında bulundu. Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, “Devlet Bahçeli kısa bir süre sonra siyasetten emekli olacak. Buraya yazıyorum. O Kongre olacak ve Bahçeli o koltuğu devretmek zorunda kalacak.
Hiç kimse, ne Bahçeli ne başka bir kuvvet bu milletin iktidarı önünde engel olamayacak. Hak tecelli edecek ve bu millet bu siyasi safralardan temizlenecektir. Bu kaçışı ve dönüş olmayan bir yoldur” dedi.
"Millet üzerinde işgale dönen bir siyasi sömürü söz konusudur" diyen MYP Lideri Yılmaz, "Kısır siyaset üreten bu şahsiyetlerin siyaseti de kısırlaştırması milletin gelişimi önünde en büyük engeldir. Bu engeller artık bu milletin önünde duramazlar. Millette karşılığı olmayan zorba yönetimler kuran siyasilerin yıkılışları da kendi adlarına hazin olacak ve hafızalarda birer zorba olarak yer alacaklardır" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.