Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli Direnirse, Genel Merkeze Yürünür"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki kongre sürecini değerlendirerek, "Bahçeli direnirse genel merkeze yürünür. Aklı var ise uzlaşma arasın" dedi.Yazılı bir açıklama yapan Ahmet...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki kongre sürecini değerlendirerek, "Bahçeli direnirse genel merkeze yürünür. Aklı var ise uzlaşma arasın" dedi.
Yazılı bir açıklama yapan Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP’de yaşananlar nedeniyle Bahçeli’yi uyardı. Devlet Bahçeli’nin şartları zorlamaması gerektiğini savunan Yılmaz, "Bahçeli şartları zorlaştırmaya devam ederse ülkücü irade hızını kesmeden soluğu genel merkez kapısında alabilir. Bahçeli’nin bu tavrı artık milleti fazlası ile germektedir. Çaresi yok kongreyi toplayıp uzaklaşma arayacak. Devlet Bahçeli yolun sonundadır. Çok sabır zorlamak ona hayır getirmez. 2009 MHP Kongresinde yaptıklarının bedeli ile yüzleşecektir. Bu onun artık yönetemeyeceği bir sürece dönüşmüştür" ifadelerini kullandı.
MHP’de değişim sürecinin engellenemeyeceğini söyleyen Yılmaz, "Bu bir değişim hareketidir. Tohumları 2009 Kongresinde atılmıştır. Bu değişimin önüne geçemez. Aklı var ise uzlaşma arar" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.