Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Azerbaycan’ın Yalnız Olmadığı Bütün Dünyaya İlan Edilmelidir”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Hükumete derhal Kafkas cephesinde ortak tatbikat öneriyorum. Azerbaycan’ın yalnız olmadığı fiilen bütün dünyaya ilan edilmelidir” dedi.Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri...

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Hükumete derhal Kafkas cephesinde ortak tatbikat öneriyorum. Azerbaycan’ın yalnız olmadığı fiilen bütün dünyaya ilan edilmelidir” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Hükumete derhal Kafkas cephesinde ortak tatbikat öneriyorum. Azerbaycan’ın yalnız olmadığı fiilen bütün dünyaya ilan edilmelidir. Azeri kardeşlerimiz bu savaşta 80 milyon bir Türkiye ile beraber olduklarını bilmelidirler. Türkiye hükumet kararları dışında halk olarak sivil inisiyatifleri ile de Azerbaycan’a her türlü maddi manevi desteğe hazır olacaktır” dedi.
“DÜNYA BAŞINA BELA ARIYOR”
Yılmaz yaptığı açıklamada Bütün dünya yeniden Türk milletine ait topraklar üzerinde operasyon için düğmeye bastığını iddia ederek, “Bütün Dünya Türkiye’de ortaya çıkan son 14 yıl içindeki ulusal yönetim politika zayıflığını fırsata çevirmek konusunda geri durmamıştır. Gördük ki bir kez daha Türkiye sorumsuz ve ciddiyetsiz özellikle dış dünyaya karşı dik durmadan yönetilebilecek bir ülke değildir. Bütün dünya yeniden Türk milletine ait topraklar üzerinde operasyon için düğmeye basmış durumdadır. Amaç Balkanlardan Hazara bütün Anadolu’da Müslüman-Türk varlığına son vermektir. Hangi mantıkla sınırlarımız açıldı? Hangi akla hangi dine hizmet ile Yezidi, Dürzü ve Ermeni unsurlar ülkemize sokularak Türkiye’nin demografik yapısı ile oynandı?Şimdi 4 milyona yakın dini İslam olmayan ırkı Türk olmayan Yezidi, Süryani Ermeni, Dürzü halklar bu ilkenin içine dolduruldu. Bu ne demek? Bu milletin kızı evladı bir kuşak sonra sokaklarda neyle karşılaşacağı belli olmayan bir geleceğe teslim edildi demektir” diye konuştu.
“AVRUPA KENDİNİ KORUDU BİZ İSE ÇÖPLÜK HALİNE GELDİK”
“Avrupa ülkeleri bu göç dalgasında kendisini en iyi şekilde korudu” diyen Yılmaz, “Türkiye ne yaptı? Hükümet eli ile ülke halkının geleceği uydurma bir insanlık hikayesi ile aldatılarak ne oldukları belli olmayan unsurlara teslim edilecek şekilde sokaklar güvenlikten yoksun hale getirildi. Bir ülkeye göç alınır ama elenerek seçerek belirli bir seviye de kontrole tabi tutarak senin gelenek ve göreneğine uygun olarak ancak yapılır” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.