Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Myp Lideri Yılmaz: “Anayasa Önünde Herkes Eşittir”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, herkesin anayasa önünde eşit olduğunu belirterek, “Dokunulmazlık kalkmalı kimin neyi varsa gider hesap verir. Nokta atışlarla milletin kafasını bulandırmanın anlamı yok” dedi.Muhafazakar...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, herkesin anayasa önünde eşit olduğunu belirterek, “Dokunulmazlık kalkmalı kimin neyi varsa gider hesap verir. Nokta atışlarla milletin kafasını bulandırmanın anlamı yok” dedi.
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sert sözlerle eleştirdi. Ahmet Reyiz Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Bahçeli Dokunulmazlık konusunda yine dört şarta bağlayarak sadece kafa bulandırıyor. Her zaman ki gibi kaos peşinde. Ne şartı arkadaş bütün dokunulmazlıklar topluca kalkmalıdır bu memlekette. Hizmet vermeye talip olanlar hangi akıl hangi mantıkla dokunulmazlık zırhına bürünebilirler” dedi.
“ANAYASA ÖNÜNDE HERKES EŞİTTİR”
“Anayasa önünde herkes eşittir” diyen Yılmaz, “Memleketi bir gurup vekilin dokunulmazlığını kaldırın diyerek zaten bıçak sırtında olduğumuz bir dönemde daha da fitneye müsait ortamlara itmeye Bahçeli dahil hakkı kimsenin olamaz. Dokunulmazlık kalkmalı kimin neyi varsa gider hesap verir. Nokta atışlarla milletin kafasını bulandırmanın anlamı yok” diye konuştu.
“HDP ÜZERİNDEN SİYASET ANCAK HDP’Yİ GÜÇLENDİRİR, BAHÇELİ BUNU İYİ BİLİYOR”
Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, “Devlet Bahçeli, güç kaybeden HDP için kolları sıvamış gibi davranıyor. Onlar üzerinden Türkçülük yaparak onlara kuvvet kazandırmak istiyor. Tez Anti tezi güçlendirir. Bahçeli de tam bunu yapmak istiyor. Türkçü tezlerle Batı ile ortak hareket edip bir Kürtçü milliyetçi ruh peşinde geziyor” şeklinde konuştu.
Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
“8 Nisan’da MHP muhaliflerinin başlattığı ve mahkeme sürecine uzanan genel başkanlık davasında milletimiz adına hayırlı bir sonuç çıkıp bu Bahçeli de bu MHP yönetimi de değişip yenilenmelidir. Doğru isimler ve Türk İslam davasının gerçek neferleri bir çatı altında toplanmalıdır. Şahsi menfaat ve ihtiraslarını Türk milletinin menfaatleri üzerinde tutan siyaset bezirganlarından ülkemiz kurtulmalıdır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.