Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Sarıgül: “CHP İktidarında Yargı Siyasallaşmayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’da gerçekleştirdiği mitingde, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yargı siyasallaşmayacak, emniyetimiz siyasallaşmayacak” dedi.CHP İstanbul Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa’da gerçekleştirdiği mitingde, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yargı siyasallaşmayacak, emniyetimiz siyasallaşmayacak” dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa Yahya Kemal Parkı önünde hakla seslendi. Konuşması öncesi esnafı ziyaret eden Sarıgül’e halk yoğun ilgi gösterdi.
Burada yaptığı konuşmada, hükümetin emniyet mensuplarını sizin bizim şeklinde ayırdığını söyleyen Sarıgül, “Asla ve asla Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yargı siyasallaşmayacak, emniyetimiz siyasallaşmayacak. Hiçbir endişeniz olmasın, 4 yıllık süre içerisinde bismillah diyerek Cumhuriyet Halk Partisine güvenin. O güveninizi biz boşa çıkarmayacağız. Hiçbir endişeniz olmasın” şeklinde konuştu.
Sarıgül, “AK Parti’nin kurucusu, önemli bir şahsiyet cumhurbaşkanlığımızı yaptı, Sayın Abdullah Gül’den bahsediyorum. Sayın Abdullah Gül AK Parti’nin kurucusuydu bir tek gün meydanlara çıktı mı? Çıkmadı. Geçen gün televizyona bakıyorum, tam 22 kanal canın sıkılıyorsa aç Davutoğlu, canın sıkılıyorsa Tayyip Erdoğan. Böyle demokrasi olmaz. Halkın size verdiği yetkiyi devlet gücü olarak kullanamazsınız. Bunu kullandığınız zaman bir gün size gelir, bunun hesabını ağır bir şekilde sorarlar” dedi.
Konuşmasında hükümete yönelik eleştiride bulunan Sarıgül, “Her şey para demek değildir. Her şey maddiyat demek değildir. Bu iktidar merhamet ağı diye geldiler, merhamet, merhamet diye oy istediler sonra menfaate döndüler. Erbakan Hoca döneminde mücahitler vardı. O mücahitler büyük bir heyecanla geldiler, AK Parti’de o mücahitler oldu müteahhit. Övünüyorlar, iftihar ediyorlar diyorlar ki çok büyük adliye sarayları yaptık” şeklinde konuştu.
Seçmenlerden ödünç oy isteyen Mustafa Sarıgül, “İnan ki bize vereceğiniz ödünç oylar çok çalışacağız bize verilen ödünç oyları kalıcı hale getireceğiz. İşsizlik en önemli olaydır. Merkez Türkiye projemiz var merkez Türkiye projesi ile iki milyon işsiz evladımıza iş kapısı açmayı Allah’ım inşallah bize nasip etsin” ifadesini kullandı.
Konuşmasının ardından Sarıgül miting aracından halkı selamlayarak alandan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.