Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD Ailesi Bayramlaşmada Bir Araya Geldi…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi bayramlaşmada bir araya geldi. Bayramlaşmada selamlama konuşması yapan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, “Bayramlarda ümitli olmalıyız. Ülkemize karşı oynanan bu oyunları da atlatacağımıza güvenimiz tam” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MÜSİAD Ailesi Bayramlaşmada Bir Araya Geldi…

MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Binasında gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte çok sayıda MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyesi katıldı.

“İnsanlarımızı Eğitmek İçin Doğru Adımlar Atmalıyız”

Bayramlaşmada selamlama konuşması yapan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Kurban Bayramının tüm İslam aleminde hayırlara vesile olmasını diledi. Gürses, “Allah bugünlerimizi aratır duruma gelmesin. Umarız bir daha 15 Temmuz gibi günleri yaşamayız. Bunun için insanımızın aklını, iradesini, beynini kiraya vermemesi konusunda hem eğitim kurumlarımızın, hem toplumumuzun her kesiminin insanlarımızı nasıl eğitmesi konusunda doğru adımlar atmalıyız” dedi.

Bayramların ümitli günler olduğunu söyleyen Gürses, “Türkiye’nin gelişmesini istemeyen ülkeler bize yumuşak karnımızdan saldırıyor. Şu an ülkemize karşı büyük bir taarruz var. Fakat bayramlarda ümitli olmalıyız. Bu ümit de akılcı bir şekilde olmalı. Ülkemize karşı oynana bu ekonomik savaşı, daha fazla üreterek, daha fazla ihracat yaparak, daha fazla tasarruf ederek atlatacağımıza güvenimiz tam” şeklinde konuştu.  

“Yerelle Merkezin İrtibatını Sağlayacağız”

Gelecek dönemde en önemli hedeflerden birinin yerelle merkezin irtibatını sağlamak olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ise, sizden aldığımız emaneti meclise, bakanlara aktarmak en büyük vazifemiz dedi.

Çavuşoğlu sözlerine şöyle devam etti, “Türkiye artık kabına sığmıyor. 17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Türkiye’de yaşanan gelişmeleri tüm halkımız ve dünya görüyor. Ülkemizin büyümesini istemeyen ülkeler her zaman olduğu gibi yine üzerimize oyunlar oynuyor. Fakat büyük devlet olmak, büyük saldırıları, büyük engelleri aşmayı gerektirir. Halkımızın desteğiyle bu kur oyununu, ekonomik savaşı da bertaraf edeceğiz.”

Bursa’nın Balkanlar’dan, Anadolu’dan gelen göçmenleri ve kendi yerli halkıyla renkli bir coğrafya olduğunu söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Hem renkli kültür yapısına sahip olunca, hem de MÜSİAD gibi güçlü sivil toplum kuruluşlarının varlığıyla Bursa’da bayramlar çok daha güzel geçiyor” diye konuştu.

Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü bir ülke olduğuna dikkat çeken Aktaş, “Baskılara, oyunlara, ambargolara karşı dimdik duran bir millet var” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, MÜSİAD üyeleri ve milletvekilleri istişarelerde bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.